Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4 aylık kızım..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23167
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 23:19

Konu: 4 aylık kızım..
Mesajı Yazan: humeyram
Konu: 4 aylık kızım..
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 00:01
merhabalar dr.bey..4 bucuk aylık kızım elıne bırsey verdıgımde uzun sure tutmuyo.yada kendı uzanıp alamıyor.yaklastırıyorum.elını uzatmaya calısıyor tıpkı bır robot gıbı cok kucuk hareketlerle parmaklarını gererek..bırkac yere baktım.4 aylıkken oyuncagı tutup sallar yazıyor..bılgılendırırmısınız..

gozlerıyle takıp edıyor.elını agzına goturuyor.ellerını bırlestırıp bakıyor.parmagımı kavrıyor.konusunca guluyor.ıstemedıgı seyı red edıyor.

4 aylık bır bebekten beklentılerım cok mu yuyksek acaba?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 13:43
Sizin çocuk normal... Biraz sabırlı olun...

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 13:51
tesekkurler..bırde kadır bey bu pazar unuversıte sınavına gırecegım..malum 3 saatı buluyor..kızım 4 bucuk aylık sadece anne sutu alıyor.sınava gırdıgımde 3 saat ac dursa bırsey olurmu yoksa herangı bırsey vermelımıyım.ne verebılırım yardımcı olurmusunuz..

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 15:31
Daha evvelden sağılmış anne sütünü verebilirler, eğer sağamazsanız, mama verin..

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 15:39
sagmayı guvenemıyorum dr.bey..yapamazlar..mama konusunda cahılım bıraz buyuk kızım hıc yemedı hazır gıda..bıberon mamasımı..kavanozlarda meyve purelerı var onlardan mı vereyım?yoksa kendımız elma suyu hazırlayıp mı versek..cok saolun.KizBebek.bıraz ayrıntıcıyım ve pırpırıklım ozur dılerım Embarrassed

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 10:04
Hangisi kolayınıza gelirse, olabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat