Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23241
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 22:33

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: çınar_ebru
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 15:52

oğlum bu kışı hep hasta geçiriyor şuanda da geceleri öksürüğü var 2 hafta öncede öksürüyordu geniz akıntısı dediler fiz.serum kullandım şuandada onu kullanıyorum doktora götürmedim bünyesimi sağlam değil anlamadım.sebze ağırlıklı besliyorum süt içmiyordu 1 haftadır nesguikli süt yapıyorum (faydası varmı sütü sade içmiyor) geceleride pirinç unu katıyorum bunlarıda 1 haftadır içiyor yoğurdunu ihmal etmiyorum ama nedendir anlamıyorum ya ateşleniyor yada öksürüyor şuan ateş yok acaba neden evin ısısıda iyi terletmiyorumda buarada hepatit a aşısı vurduracağım öksürdüğü için vurdurmam lazım değilmi.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

buarada sağ tarafında 2 tane sol tarafında3 tane lenf bezleri var oğlumun bu hastalıklardan dolayımı  bi şişiyo bi iniyo bunuda çok merak ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 19:23
Yaşını belirtmemişsiniz... Eğer yuvaya yeni başlayan bir çocuk ise, 2 kışınız bu şekilde geçecek, normaldir... Sade sebze, çocuk gıdası geğildir. Kıymalı-sebze şeklinde günde 1 defa verin... Gerisi hep süt ve/veya sütlü gıda olsun. HepatitA aşısı zamanı geldi ise, 1 yaşını geçkin demektir. Yuvaya gitmiyorsa, fazla öptürmeyin, elletmeyin, kalabalık içine girmesin..Bezeleri önemli değil.

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 00:28
oğlum 2,5 yaşında sebze ağırlıklı derken içtiği bütün çorbalara sebze koyuyorum herbiri farklı olmak suretiyle köfta , tavuk ve balığınıda ihmal etmiyorum sütü içeremiyorum 1 yaş sonrası devam sütü içiyordu 2 aydır bıraktı nesguikli süt için bişey dememişsiniz sütün vitaminini öldürürmü ancak öyle günde bir bardak içerebiliyorum onuda 2 haftadır başladım 500ml bulamıyorum sütlü tatlı olarak günlük puding yapıyorum yoğerduda veriyorum.

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 13:28
İster yoğurt, ister pudding, ister "Nesquikli süt" yesin, hepsi sütten sayılıyor...Devam sütüne gerek yoktur... Toplam sütlü gıda miktarı 500ml. nin altına inmesin.. 

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2010 Saat 14:33
kadir bey size teşekkür etmek istedim komşumun çocuğu hakkında siizden yardım istemiştik trigonosefali idi hacettepe hastanesinde ameliyat oldu 2 hafta önce sizin onu rahatlattığını söyledi ve teşekkür etmemi söyledi.şu an durumu çok iyi. ayrıca bende teşekkür ederim sayenizde hastaneye sürekli taşınmıyoruz çok ama çok sağolun.Smile

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2010 Saat 10:03
Teşekkür ederim, arkadaşınızada "geçmiş olsun" dileklerimi iletin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat