hocam yaklasik bir hafta once 9.5 aylik oglum hafif atesle uyandi ve bunu ishal takip etti paranoks s verdim 5 saat arayla ama dusmedi aksama dogru doktora goturdum viral enfekston dedi ayni zamanda kulaginda sivi birikmis dedi.dolven surup zimaks antibiyotik verdi gece ateslenirse novalgin igne yaptirin dedi gece ateslendi 39 40 oldu hemen sizin ates makalenizi okudum , igne yaptirmadim .ertesi gun iki ayri doktora daha gittim.kan ve idrar tahlili yapildi hastahanede hjemen atesini soguk kompresle dusurduler bisey demedeim.sonuclari alip bir giger doktora gittim cunku oglum 20 kez kaka yapmisti sanirim ve sayikliyordu artik.son doktor kulakta bisi yok bogaz enfeksyonu dedi antibiyotik 7 gun devam etcek dedi peditus verdi dolvene devam dedi.ve zinfort verdi.kafam allak bullak dolvenle ates dustu sanirim ama burun tam tikali su an.peditusu o gece icirdim sizin goruslerinizi okudum icirmedyi biraktim.asagida kan tahlil sonucunu yazim hocam sizce sorun neydi ve kansizlik varmi bana aciklar ve ilaclar konusunda ne vermeliyim yazarsaniz sevinirim arti multitabs ve flourla baya bi ilac oluyo verirkende coook zorlaniyorum.simdiden tesekkurlerr
WBC 10.3
RBC 4.60
HCT 34.3
HGB 10.8
CRP 9.12
GAITA MIKROSKOBI PARAZIT PARAZIT YUMURTASI LOKOSIT ERITROSIT G
GAITA MAKROSKOBISI SARI,YARI KIVAMLI
------------- tugbayardim
|