Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hangi doktor dogru soyluyor??(ishal)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23294
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 16:21

Konu: hangi doktor dogru soyluyor??(ishal)
Mesajı Yazan: tugbayardim
Konu: hangi doktor dogru soyluyor??(ishal)
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2010 Saat 15:42

hocam yaklasik bir hafta once 9.5 aylik oglum hafif atesle uyandi ve bunu ishal takip etti paranoks s verdim 5 saat arayla ama dusmedi aksama dogru doktora goturdum viral enfekston dedi ayni zamanda kulaginda sivi birikmis dedi.dolven surup zimaks antibiyotik verdi gece ateslenirse novalgin igne yaptirin dedi gece ateslendi 39 40 oldu hemen sizin ates makalenizi okudum , igne yaptirmadim .ertesi gun iki ayri doktora daha gittim.kan ve idrar tahlili yapildi hastahanede hjemen atesini soguk kompresle dusurduler bisey demedeim.sonuclari alip bir giger doktora gittim cunku oglum 20 kez kaka yapmisti sanirim ve sayikliyordu artik.son doktor kulakta bisi yok bogaz enfeksyonu dedi antibiyotik 7 gun devam etcek dedi peditus verdi dolvene devam dedi.ve zinfort verdi.kafam allak bullak dolvenle ates dustu sanirim ama burun tam tikali su an.peditusu o gece icirdim sizin goruslerinizi okudum icirmedyi biraktim.asagida kan tahlil sonucunu yazim hocam sizce sorun neydi ve kansizlik varmi bana aciklar ve ilaclar konusunda ne vermeliyim yazarsaniz sevinirim arti multitabs ve flourla baya bi ilac oluyo verirkende coook zorlaniyorum.simdiden tesekkurlerr

WBC   10.3

RBC  4.60
HCT  34.3
HGB 10.8
CRP  9.12

GAITA MIKROSKOBI  PARAZIT PARAZIT YUMURTASI LOKOSIT ERITROSIT G
GAITA MAKROSKOBISI  SARI,YARI KIVAMLI

-------------
tugbayardim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2010 Saat 12:15
İshalli iken "antibiyotik" verirseniz ishali arttırırsınız.WBC değeri düşük, oda antibiyotik gerekmediğinin işareti.. Anemisi yok, alt sınırda, tedavi gerekmez. Erkek çocuklarda İYE olmaz, boşuna uğraşmayın, paranıza yazık..Susuz kalmamasına dikkat edin, bol sıvı verin... Yediği-içtği bir gıda ile mikrop kapmış.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat