hocam bu doktorlari anlamiyorum aklin yolu bir degimi tipta tek dogru yokmu.bebegim 40 derece ateslendi ishal de ardindan basladi ilk doktor kulak dedi ikincisi bogaz dedi ucuncusu kaninda mikrop var dedi (WBC 10.3/RBC 4.60)ayni zamnda kansiz tabi diste yapar dedi ve bugun dorduncuye gittim cunku ates ishal gecti fakat oksuruk burun akintisi hat sahfada allerji olabilir kaninda mikrop falan yok benical kullan allerset basla ve sefiyol diyede bi serum fizyolojik verdi .bana zimaks verildi reflor verildi dedim bitir dedi kullanma artik zinforta devam et multitabsa devam et dedi .
bu gittigim 4 doktora ayrica zymafloru danisim dedim-ki hocam size guveniyorum zaten bebegime veriyorum-biri olur calcium fosfatta basla dedi biri birak dedi biri sularda var dedi digeri leke yapar dedi.hocam tek dogru neden yok.ben egitimciyim bizde mutlak tek dogru vardir hep.tip neye gore goreceli??hocam bebegim hakkindada ne olur cevaplayin bi iki sorumu
1.hocam allerset alimmi sanirim bebegimde yuzunde ve sirtinarakda kizariklik var gerci hep vardi cildi hassas ve cok terliyo ondan saniyorum.siz ne dersiniz?
2.benicale baslimmi yoksa oksuruk dogal bi surec viksle balli limonla gecer mi.yeterince ilacta kullandim cunku.
3.sefiyolu onerirmisiniz serum fizyolojik olarak
------------- tugbayardim
|