Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip ve ilaçlar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23417
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 04:37

Konu: Grip ve ilaçlar
Mesajı Yazan: olgan
Konu: Grip ve ilaçlar
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 11:20
Hocam öncelikle sabrınıza ve emeğinize saygılarımı sunarım. 21 aylık oğlum boğaz enfeksiyonu oldu 7 gün amok..vin ve mu..sit kullandık ama kontrolünde iyileşmediği için mu..sit e devam edip(3kez birer ölçek) supr.x a(2 kez 2/3 ölçek) başladık, oğlumun öksürüğü balgamı burun akıntısı geçmiyor, ara ara ateş oluyor,kuzeni bronşit oldu,sürekli beraberlerdi,oğlumunda bronşit olmasından endişe ediyoruz. Bu arada kakasında siyah iplik gibi tanelerden bol miktarda var üç gündür(reflor önerdi doktorumuz), üstelik yanaklarında fazla miktarda ve vücudunda yer yer kırmızı döküntüler oluştu.Antibiyotik yan etki olarak bunları yapar mı? yoksa 6.hastalık mı? Hocam sizin değerli görüşlerinizi alabilirmiyim? Hocam birde bu tür enfeksiyon geçiren çocukları kaç gün birbirinden uzak tutalım.şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 16:25
İlaçları boşuna veriyorsunuz, geçirmekte olduğu "Grip" bildiğini okuyor... Astım ve bronşit gibi hastalıklar bulaşmaz. Bizde nedense doktorlar hastalarına basit bir "Grip" tanısı koymaktan hep çekinirler. Olanda hep hastaya olur...Siz bütün ilaçları kesin, Reflorda gereksiz... Eğer, ateş düşüp, aynı anda döküntü başladı ise, 6. Hastalık olma ihtimali çok yüksek..Bu gibi hastalıkların, ateşin düşmesi veya döküntü çıkması ile bulaşıcılıkları  durur..

Mesajı Yazan: olgan
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 21:25

Teşekkürler hocam...KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat