Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SÜTÜM YOK GİBİ:(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23536
Tarih: 13 Eki 2025 Saat 21:55


Konu: SÜTÜM YOK GİBİ:(
Mesajı Yazan: kortopcu
Konu: SÜTÜM YOK GİBİ:(
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2010 Saat 10:39

MRB KADİR BEY..oğlum 2 günden 5 ayını bitirecek ama bi kaç gündr sütüm yok doymuyor..sağdığımda bile gelmiyor? ne önerirsiniz mamamı vermeliyim? ne vereyim?

 ÇOOKK ÜZGÜNÜM:(



-------------
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2010 Saat 11:14
4. aydan sonra "kutu sütlerinden" verebilirsiniz... Mamaya ihtiyacınız yok. Genede her öğün önce anne memesini verin, üstüne istediği kadar süt verin. Eğer günde 3 defadan fazla süt veriyorsanız, sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebiye başlayabilirsiniz. Eski maillerde tafsilatı var.


Mesajı Yazan: kortopcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2010 Saat 11:43
HOCAM KUTU SÜT  DEDİĞİNİZ PASTÖRİZE SÜTLER Mİ? NE KADARLA BAŞLAMALIYIM

-------------
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2010 Saat 10:39
Pastörize sütler, "Atatürk Orman Çiftliklerinde" kaldı. Şimdi nedere ise bütün sütler UHT tekniği ile hazırlanıyor. Aynı kazandan; şişe, karton kutu veya "Terapak" kutuya dolum yapıyorlar, Tetrapak, konserve kutusu kadar sağlam ve dayanıklı olduğundan, uzun süre dayanıyor. Diğerleri ambalajları sağlam olmadığından ancak 2-3 gün dayanır.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat