Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

40 gündür adet görmüyorum kesinmidir? lütfen yardm

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23588
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 12:35

Konu: 40 gündür adet görmüyorum kesinmidir? lütfen yardm
Mesajı Yazan: kuzu
Konu: 40 gündür adet görmüyorum kesinmidir? lütfen yardm
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 00:31
arkadaşlar önceki adetimden itibaren tam 40 gündür adet görmüyorum.. yaklaşık 12 gün gecikti.. kesin hamilemiyimdir.. ?? bir test uygulamıştım bir hafta önce negatifti.. şunu sormak istiyorum.. adet ortalama kaç gün gecikirse bir kadın yüzde yüz hamiledir ??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 01:17
Bence şu anda sonucun pozitiftir çok acilse nöbetçi eczaneden test alırsan hemen çıkar canım...Wink

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 01:20
Bu arada kişiden kişiye değişir ama ben 2 gün gecikince anladım eczane testi negatifti.
Kan testi ise 2 gün olsa bile gecikmen net sonucu verir...

Mesajı Yazan: kerem-irem
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 09:13
eğer hamile iseniz eczane testlerinde büyük ihtimalle çıkar çünkü 12 gün uzun süre sayılır

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 09:41
Benim adet günlerim hep erken olurdu,hiç geciktiği olmamıştı,3 gün geçince test almıştım pozitifti..

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 11:08
her insanda  idrar testinde erken pozitif çıkmıyo,mesela benim idrar  poziftliğim 3.günde arkadaşımınki 16.gününde çıkmıştı..net sonuç kan tahlilinde ,hemde gebeliğin kaç  haftalık olduğu belirleniyor..bence hemen bilaboratuara git ve   B-hcg baktırPigsonucu bikldirmeyi unutmaaaEmbarrassed

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 11:17
canım ben adetim 2 gün geçince hem eczanelerde satılan gebelik testini yaptırdım hemde kan testi yaptırdım ikisi de pozitif çıkmıştı.

Mesajı Yazan: turuncu
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 14:43

benimde genelde düzenli olur adetim geçen ay 20 gün gecikti  7. gün ve 13. gün test yaptım negatif çıktı bazen sıkıntı stres mevsimsel değişiklerde gecikme olabiliyor tabi kesin sonuç için kan testi yaptırmak en iyisi ...

gönlünüzden geçenin olması dileğiyle...

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 16:08
Benim 5 gün gecikmişti eczaneden aldığım test pozitif çıktı,bence ksin hamilesinBig smile
İyide sabretmişin ben şimdiye kadar kan testini ve dahi diğer tüm testleri denemiştim LOL

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2010 Saat 02:11
yanıt yazan herkere teşekkür ederim.. bugün sabah bir test daha uyguladım. gene negatifdi. artık kan testi yaptırıcam.. ne oluyor bende anlamıyorum..

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2010 Saat 10:48
Merhaba
Benimde 15gün gecikmişti. Ve kızken hiç adetimde gecikme olmamıştı. Evlendiğimin ikinci ayında böyle bir gecikme olunca hamileyim diye hemen test yaptım ama negatif çıktı. Hatta doktora gittim ve oda hamile olmadığımı söyledi.Confused. Bir hatta daha diyeceğim vajina ultrasyon bile yaptı yine hamile değilsin dedi. ve ben bir kaç gün daha bekledim ve yine idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Yani herkesten herkese değişiyor canım. Ama kan tahlili kesin neticeymiş o zaman o kadar kahrolacağıma hemen kan tahlili yaptırsaymışım keşke. Hayırlı olsun inşallah isteğin bir sonucu alırsın.

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2010 Saat 18:06
Ben iki gün sonra evde test yaptım bir çizgi silikti.Ertesi gün hemen kan testi yaptırdım hamileydim.En doğru ve kesin sonucu kan testi veriyor.Hiç uğraşmadan kan testi yaptır.Hayırlısı olur inşallah sonucu bekliyoruz

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesaj Tarihi: 07 May 2010 Saat 21:05
bugün adet gördüm.. tam 23 gün gecikti ama kullandığım bi ilaçtan oldu sanırım.. Allah herkese gönlüne göre versin.. Allah'a emanet olun..

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 07 May 2010 Saat 21:15
inşallah yakında hamiş haberlerinide alırız sağlıkla arkadaşım

Mesajı Yazan: zeynep.ipek
Mesaj Tarihi: 08 May 2010 Saat 11:05

üzülme arkadaşım,inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini;

KizBebek

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2010 Saat 19:08
benım 2 gün gecmisti biri belirgin cıkmıstı cizgilerin biri ise sillikk emin olamadmm kan testi yaptırdım pozitiff cıkmıstıı

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 08:08
Benımde bu gunlerde adet  olmam gerek

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat