Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2, DERECE YANIK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23684
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 15:24

Konu: 2, DERECE YANIK
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: 2, DERECE YANIK
Mesaj Tarihi: 01 May 2010 Saat 11:22
HOCAM YİĞENİMİN 2,DERECE YANIK OLDUĞUNU SÖLEMİŞTİM BELKİ HATIRLARINIZ.ÇENESİNDEKİ YARA İYİLEŞMİYORMUŞ.KANAMA OLMAYA BAŞLAMIŞ.BUGÜN HAFTA SONU DİYE DRLAR İZİNDE NET BİŞEY SÖYLEYEN OLMADIĞI İÇİN HEMŞİRELERİN DEDİĞİNE GÖRE AMELİYAT OLUR DİYORLARMIŞ.SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONU HAKKINDA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 May 2010 Saat 11:52
Bana kalırsa, çocuğun eli gidiyor, kurcalayıp kanatıyor... Furacin pomat sürüp, üstünü kapatsınlar.

Mesaj Tarihi: 01 May 2010 Saat 12:25
hocam kapatmıyorlarmış drlar .kapanmazmış öle demişler.ellerini bağlamışardı kaşımasın kanatmasın diye.artık kapatmıyolarmış.drlar kızmışlar .bu gidişle enfeksiyon kapcak hem iyileşmicek hemde iz kalcak.Lamp

Mesaj Tarihi: 02 May 2010 Saat 10:05
Hava alması açısından doğru ama 2 kat "gazlı bez" zaten hava aldırdığından örtmüş gibi olmaz... Birde artık kritik devreyi geçirdi, bundan sonra işleri daha kolay olacak..

Mesaj Tarihi: 02 May 2010 Saat 15:36

HOCAM YİĞENİMİ HASTANDEN ÇIKARSAK NASIL OLUR ACABA.DAMARDAN VERİLEN İLAÇLAR VAR ONLARI NASIL VEREBİLİRİZ VERİLEN İLAÇLAR;tazocin,neuofon,paranox fitil,voltaren,neutromycie.hastaneden çıkması konusunda fikrinizi alabilrimiyim çok teşekkürler

Mesaj Tarihi: 02 May 2010 Saat 18:17
Serum ve damardan ilaç verilme işlemleri bitmeden çıkmayın... Evde zor olur.

Mesaj Tarihi: 03 May 2010 Saat 12:07
hocam yiğenimin çenesinde ki yanık geçmiyormuş.drlar demişki çabuk iyileşsin diyorsan ameliyat olsun yada 15 gün pansuman yapılınca geçer demiş.ablamda tabiki pansumanı tercih etmiş madem geçicek 15 günde neden boşuna narkoz yesinki 1,5 yaşındaki bebek.sizce ne yapmalıyız ameliyatmı olsun yoksa 15 gün içinde kendiliğinden geçmesimi beklemeliyiz?

Mesaj Tarihi: 04 May 2010 Saat 13:02
Ben ameliyatla tedaviyi hiç duymadım... Deri mi yamayacaklar??? Deriyi aldıkları bölgedede kötü bir iz kalacak..

Mesaj Tarihi: 04 May 2010 Saat 16:57
ewet hocam deri nakli olcak.bacaktan yada kabadan alcaklardı deriyi ama biz pansumanla tedaviyi uygun gördük.şuanda evinde çıktı hastaneden.hergün sağlıkocağına gidip pansuman yapılcak 10 gün sonra çıktığı hastaneye gidip drun sargıyı çıkarıp yada çıkarmıcağı belli olcak

Mesaj Tarihi: 05 May 2010 Saat 10:48
Ateşi olmuyor ise, Antibiyotiklere gerek kalmadı demektir, sadece antibiyotikli kremleri kullansınlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat