Alt açma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diğer Sorular
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23734
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 12:25
Konu: Alt açma
Mesajı Yazan: cbeduk
Konu: Alt açma
Mesaj Tarihi: 04 May 2010 Saat 16:29
İyi günler Özlem hanım. Bizim sorunumuz bebeklikten bu güne devam eden bez değiştirememe durumu. Oğlum 22 aylık. 5 aylıkken narkoz almadan uyanıkken poposunda perianal fistülü kesildi. O günden beri kesinlikle altını açtırmak için yere uzanmıyor. Ara ara da iltihap olduğu için poposu acıyor, altını açtırmak istemiyor. Birşeyler eline vererek ilgisini başka yöne çekip yatırıyordum ama bir aydır o da fayda etmiyor. Kaçıyor, genellikle yerde arkasını dönerek altını değiştirmemi istiyor. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Ne tavsiye edersiniz? İyi çalışmalar..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: zef
Mesaj Tarihi: 04 May 2010 Saat 17:22
canım benım aynı dert bızdede var allaha sukur hastalık falan ole gecırmedık ama benım kızada elıne bıseyler verıp oyalamam gerekıyo yoksa yatmıyo aglıyo dr hanımın cvbını bende beklıyorum
------------- canımın canı herseyim benim
|
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 14 May 2010 Saat 11:43
bu konuda yapılacak ne yazık ki fazla bir şey yok. 6. aydan sonra bebekler hareketlendikleri için altlarını açmak sorun oluyor, hatta 1 yaşından sonra bazı anneler ayakta açmak durumunda bile kalabiliyorlar eline bir şeyler verip çeşitli cambazlıklar yapmanız gerekecek
------------- özlem
|
|