Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bactrim şurup

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23753
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 20:57

Konu: bactrim şurup
Mesajı Yazan: moonserose
Konu: bactrim şurup
Mesaj Tarihi: 05 May 2010 Saat 19:01
merhaba dr bey2 yaşındaki.oğlumu  pipisindeki kızarıklık ve geçmeyen ağrı nedeniyle dr a götürdük.(oğlum 3 aylıkken sünnet olmuştu)yapılan idrar,kan ve ultrason incelemesinden sonra herhangi bir sorun çıkmadı.dr umuz acının bu kadar uzun sürmesinden dolayı bactrim şurup ve travazol krem verdi.şurubu 2 keredir veriyorum ancak öksürük başladı.bu şurup öksürük yaparmı?şuruba kesmelimiyiz?(dr umuz 1 hafta kullanmamızı söylemişti).ilginize şimdiden teşekürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2010 Saat 09:53
Bactrim öksürük yapmaz, ama bu durumda kullanılması gereksiz. Erkeklerde İYE olmaz... O tahlillerin hepsi gereksizdi... Neyse... Sizin "pipide" gördüğünüz kızarıklık, sünnet derisinin penis başına yapışık olduğu yer. Sünnet sırasında o yapışıklık, yırtılarak açıldığından şimdi öyle gözüküyor, herhangi bir tedavi de gerekmez...Hassasiyeti zamanla geçecek..  

Mesajı Yazan: moonserose
Mesaj Tarihi: 21 May 2010 Saat 23:16
hocam oğlum sünnet olduğunda 3 aylıktı.yani neredeyse 2 sene olacak.şimdiye kadar 3-4 dr a gösterdik.sünnetinde hiç bir sorun olmadığını söylediler.o kadar çok canı yanıyorki asla dokundurmuyor. dr un verdiği travazol kremi bile kullanamadık.
 şu anda 25 aylık ve bu aylarda tuvalete alıştırmak istiyoruz ancak bu durumda biraz zor gibi?hassasiyetin bu kadar uzun sürmesi normalmidir?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2010 Saat 20:30
Tuvalet egitimi ile ilgilin ''Alt Forumu'' okuyun...Hassasiyetini azaltmak icin ''Anestol ' pomat kullanabilirsiniz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat