Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antibiyotik işe yaramıor hocam?!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23824
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 01:34

Konu: antibiyotik işe yaramıor hocam?!
Mesajı Yazan: ayşenaz
Konu: antibiyotik işe yaramıor hocam?!
Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 09:41
hocam günaydın...
2 yaşında kızımda 1 hafta önce ateş ve kulak ağrısı nedeniyle acile gitmiştik.agumentin 400 verdiler ve kullandık...kulak enf. nedeniyle..ancak bu arada hiç iyileşme olmadığı gibi aksine kuvvetli öksürük boğaz ağrısı burun akıntısı ishal ve iştahsızlık oluştu...2 gündür ise ateş başladı yeniden...öyle huysuz ki ne yiyor ne içiyor...
agumentin kullanmamıza rağmen yine hasta anlamadım hocam...

bu arada kızımda geniz eti problemi de var...zyrtec ve nasolex burun damlası kullanıyoruz 1 aydır...

hocam ne yapmalıyız...acile gidip gereksiz ilaç almak istemiyorum...boğazım cok ağrıyor diyor...

çok ama çok teşekkür ederim...
iyi çalışmalar

-------------
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 10:59
Zyrtec ve Nazonex ile daha kötüye gidecek... Kulağa vuran enfeksiyonlar genellikle, viral dirler, antibiyotiklere cevap vermezler. Nazonex ile vücudun virüslere karşı gösterdiği tepkiyi baskıladığınızdan, virüs vücuttan atılamıyor ve iş uzuyor. Bunun arkasından çocuğunuza "Astm veya Bronşit" tanısı konacak ve hayatınız kayacak..Kulak için 3 gün İliadin ped. damlayı 2x2 şer damla her iki burun deliğine damlatın yeterli olur. 3 günden sonra serum fiz ile devam edin.  Yastığına 2 damla Cold-mix'in de faydası olur.

Mesajı Yazan: ayşenaz
Mesaj Tarihi: 10 May 2010 Saat 12:09
hocam iyi ki varsınız...
hocam kbb doktoru geniz eti küçülsün diye vermişti zyrtec ve nasonex ...sizce onda da işe yaramamışmıdır?...agumentini de boşuna kullandık sanki...
...kulak ve boğaz ağrısı bir de ateş öksürük derken zayıf düştü iyice...burnu da tıkanık...hocam kızım sadece grip mi olmuştur? çok teşekkür ederim

-------------
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat