Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen burun tıkanıklığı..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24030
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 17:23

Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı..
Mesajı Yazan: lubabe
Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı..
Mesaj Tarihi: 25 May 2010 Saat 15:05

İyi günler hocam,,döndüğünüze çok sevindim öncelikle bunu belirtiyim..

Hocam kızım  da yaklaşık 1, 1,5aydır burun tıkanıklığı var.ben sizden edindiğim bilgi doğrultusun da
bu süre için de serum fizyolojik+cold mix kullandım fakat şuana kadar hiç faydalı olmadı geceleri hiç uyuyamıyoz tıkanıklıktan çok sıkıntılı oluyor.eşimin sürekli doktora götürelim telkinlerine karşın, ben ısrarla dönmenizi bekledim size danışmak için..
ne yapmalıyım hocam önerilerinizi bekliyorum..

birde kızıma yoğurt yedirmeyi denedim biraz yedi ama sonrasın da sütteki gibi çok ağladı kıvranarak. ama baby mix yedirdim yedi sonrasında bi sıkıntı yaşamadık. Sütü de ancak kahvaltıda bebe bisküvisiyle yiyor biberonla almıyor.size sorum hocam acaba süt ve süt ürünleri dokunuyormu?ya da nasıl alıştarabilirim şuan emziriyorum diye pek önemsemiyorum ama yine de ileride napıcam?
yardımcı olursanız çok sevinirim..
Teşekkürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2010 Saat 21:28
1- Daha donmedim, 7 Haziranda calismaya baslayacagim. Amerikadan yaziyorum. Bu sebeple noktalamalarda hata oluyor..
2-Atesi olmadigi surece isler yolunda gidiyor demektir, zaten havalar isindigindan fazla bir problem olacagini zannetmem...
3-Sut allerjisi olsa idi, hepsine reaksiyon gosterirdi, bazisina degil..

Mesajı Yazan: lubabe
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 12:25
 kusura bakmayın hocam form açılınca ben döndünüz sandım.

kızmda ateş yok lakin tıkanıklık daha da sürerse herhangi bir ilaç önerirmisiniz..

kıymetli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler hocam..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 22:48
Kulak problemi olmadigi surece serum fiz. yeterli olur...Gece uykusunda sikinti olursa, Iliadin 3 gun kullanin.......

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat