Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2406
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 23:28

Konu: kusma
Mesajı Yazan: nevinkmk
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2007 Saat 23:24
merhaba benal hanım yardımınıza ihtiyacım var.3 haftalık bir bebeğim var son 3 gündür diyer günlere nazaran fazla kusmaya başladı günde 5-6 kez kusuyo ama fazla miktarda değil.Gaz sncılarıda var devamlı ağlıyor.Bunun sebebi ne olabilr ?Endişelenecek bir durum varmı ?Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2007 Saat 23:40
konu kusma olunca yazamadan gecemeyeceğim.. bizim de yaklaşık o sıralarda arttı ve malesef öyle devam etti. ama kilo alımında bir sorun olmadıgından doktorumuz hiç paniklemedi. yani kilo kontrol zamanını bekledi cevap vermak için.. zamanla düzelir dedi.. ve şimdi 6aylık bebeğim.. oldukça azaldı kusmalar.. günde 10 kere belki de daha fazla kustuğu da oluyordu.. sağlık açısından bir problem yoktu fakat gerçekten çok zordu. üstbaş kalmadı bizde. umarım sağlık sorunundan kaynaklanmıyordur ve kısa bir sürede siznin de azalır.. kolay gelsin..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: yusufum
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2007 Saat 23:36
canım benim oğlumda çok kusardı şimdi 6,5 aylık oldu düzeldi gazla beraber kusardı ama arkadaşın dedği gibi kilo alımını kontrol etti doktorumuz ve hiç bir problem olmadı.kıyafet yetiremiyordum umarım sağlık açısından bir problem yoktur...

-------------
:=

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 12:06
Merhaba...
Kusmalar bu ayda normaldir. Ama öncelikle kusması için bir neden var mı muayene ve tetkik ile araştırılmaldır. İdrar yolu enf. bunun en sık nedenidir. Kilo artışı azalırsa üzerinde durulmalıdır. Biraz daha uzun aralıklarla emzirin. Fizyolojik reflü dedğimiz bir durumdur. Oturmaya ve yürümeye başlayınca daha da azalır. Sevgiler... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat