Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

batticon hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24133
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 21:56

Konu: batticon hakkında
Mesajı Yazan: hbo_ipek
Konu: batticon hakkında
Mesaj Tarihi: 31 May 2010 Saat 16:11
Merhaba Hocam,

Kızım 13 aylık. Banyo yapmayı, suyu çok seviyor. Yaz geldi malum, kızımla  yıkadıktan sonra biraz keyif yapmak istiyorum, küvete biraz su doldurup oynamak istiyorum ama enfeksiyondan korktugum için ne ben küveti doldurup girdim bugüne kadar ne de kızımı soktum. Geçenlerde bir yerde, doldurulan küvete bir kapak batticon koyulursa dezenfeksiyon sağlar yazıyordu. Doğruluğu var mıdır ve bu ölçü yetişkin küveti için midir yoksa bebek küveti için mi? Tabi kapağın boyutu da önemli Tongue

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2010 Saat 21:24
Pardon, nasil yani?? Hamamami gidiyorsunuz?? Evdeki banyodan bahsediyorsak, korkulariniz ve yaptiklariniz nafile...Kaldiki, sokaktaki hamamda bile iki tas su dokmeniz yeterlidir..Eskiden evlerde banyo yoktu, herkez hamama giderdi, kimsede hasta olmazdi...

Mesajı Yazan: hbo_ipek
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2010 Saat 23:01

LOL Çok güldüm hocam Big smile 

Ben sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim. Doktorum bir gün küveti doldurup giriyorsan, iyi temizlenmemiş küvet iye ye sebep olabilir demişti. Ayrıca, internette bir çok kaynakta kız bebeklerde iye nin sebebi olarak küvete oturtarak yıkamak gösteriliyor. Çekincem bundandı. Ama siz bir şey olmaz diyorsanız, bundan sonra yaşasın küvet sefası! Pig

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2010 Saat 23:38
Boyle sacma sey olmaz...Kiz bebeklerde yanlis popo silme teknigi ile olur. Buyuklerde genellikle evlilerde gorulur...Bu kadar teferruat yeter..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat