Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

balık yağı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24314
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 17:23

Konu: balık yağı
Mesajı Yazan: kaymağım
Konu: balık yağı
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2010 Saat 22:33
hocam oğlum 20 aylık beyin gelişimi için balık yağı kullanmalımıyım ceviz falan pek yemiyor
ayrıca balık yağı bağışıklığı destekler mi
bunun haricinde flour kullanıyorum vitamine gerek varmı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2010 Saat 12:32
Şart değil, versenizde olur. Ceviz de şart değil, her memlekette cevizmi yetişiyor??? Onlar geri zekalımı oluyor... Fluor vitamin yerini tutmaz, ikisi ayrı konular. Karışık ve sağlıklı bir beslenmesi yoksa, vitamin kullanın...Bağışıklığı sadece hasta olmak ve aşı olmak geliştirir... Gerisi hikaye..

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2010 Saat 13:04
boy 85 kilo12
3sefer ard arda 2hafta arayla antibiyotik kullanda 1 ay önce  o zaman doktoru immuzinc vermişti
bırakalı 2-3 hafta oluyor ona günde yarım ölçek devam edeyimmi
yoksa başka bir vitamin tavsiye edermisiniz
iştahda açarsa iyi olur

birde dün sakız yuttu bir zararı olurmu
teşekkürler hocam

Mesajı Yazan: erenezel
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2010 Saat 14:30
Konu balık yağı olduğu için devam etmek istedim . Omega 3 kapsüllerini tavsiye ederminiz. 4,5 yaşında oğlum için.

Mesaj Tarihi: 10 Haz 2010 Saat 12:48
Bilemiyorum, bazı doktorlar viral-bakteriel ayırımını yapmaktan acizler.  Hakikaten gerek varmıydı yokmuydu, bir şey söylemem zor. Ciddi bir hastalık olduğunda WBC sayısına bakın, düşük çıkarsa antibiyotik gerekmez...zinko lar bir işe yaramaz..Kapsül yerine o yaşta şurubu tercih ederim..

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2010 Saat 20:41
hocam ikisinde antibiyotikten sonra ateşi düştü ama birinde düşmedi öğrendik bu işleri sayenizde ama geç oldu
tavsiye edeceğiniz vitamin varmı hocam ne kullanayım
ayrıca sakız yutmanın zararı var mı
teşekkürler

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2010 Saat 20:57
Sakız yutmasının bir zararı yok, bazı doktorların iddia ettiği gibi barsağa sakız yapışmaz..Yanagınızın içine yapışıyormu?? Bebeklere Multi-tabs damla, büyük çocuklara Vitagil surup tavsiye ederim.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat