anjinmi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24403
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 04:01
Konu: anjinmi
Mesajı Yazan: Dilek_A
Konu: anjinmi
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2010 Saat 08:44
Günaydın Kadir bey,
Kızım Hafta sonu 39 ları geçen ateş vardı doktor muaeyeneden sonra boğzaları iltihaplanmış anjin olmuş dedi antibiyotik yazıyorum dedi bende kan tahlili istedim WBC si 20 olmuştu augentin verdi bende sizin yazıalrınızdan bakteriyel bir hastalık olduğu bildiğim için başladım ama ateş hala düşmüyor ateş oluncada uyku halinde sayıklıyo dönüşümlü calpol ve dolven veriyorum calpol pek etkilemiyor ateşin düşmesinde
ateş cuma öğleden sonra başladı daha nekadar sürer tedavi doğrumu doktorun dediği gibi anjinmi gerçi soğuk almışda dedi baktariyel bişeyse nasıl soğuk almış olabilir....
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2010 Saat 10:25
Kadir bey birde sadece süt ve yoğurt yiyor diğerlerini görünce midesi kalkıyor yeterlimi süt yoğurt
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2010 Saat 08:45
kadir bey ateş devam ediyor 39 u geçtikten sonra ilaç veriyoruz ancak poposunda kabartılar çıktı iki taraftada fiske fiske hastalıktan olabilirmi
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2010 Saat 13:13
Eğer "doktor-Laboratuvar" danışıklı değil ise, 20 000 lökosit antibiyotik kullanmayı gerektirir.. Eğer 3. doz antibiyotiği verdiğiniz halde ateşi düşmüyorsa, bir sakat iş var demektir. Altını her açtığınızda krem sürün, günde 2 defa pişik kremi yerine "Ultralan" pomat sürün..
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2010 Saat 13:40
sakat iş derken yanlış teşhişmi bugün 6. doz olacak.... augemntin bıd 200/28 ondan içiyor 12 saatte bir ne yapmamaız gerek.. bugün hapşırık ve burun akıntıda başladı.. bezli değil 3 yaşında ben pişik yerlerine süreceğim
|
|