Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Anne Olunca Anladım" Program Tekrarı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: "Anne Olunca Anladim" hakkında
Forum Tanımlaması: (AOA TV programı, internet sitesi veya gazete sayfası hakkında her türlü düşüncenizi burada paylaşabilirsiniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2446
Tarih: 03 May 2025 Saat 11:28

Konu: "Anne Olunca Anladım" Program Tekrarı
Mesajı Yazan: duygu
Konu: "Anne Olunca Anladım" Program Tekrarı
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 13:48
Selam Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi "Anne Olunca Anladım" programı hafta içi her gün TV8'de saat 14:30 da yayına giriyor. Canlı canlı, dopdolu, bizler için çok değerli bilgilendirmelerin yapıldığı bir  program. Hepimiz o kadar çok şey öğrendik ki yayına başladığı ilk günden beri. Ben kendi adıma anneliği öğrendim diyebilirim. Çünkü ben hamileliğimi ve lohusalığımı TEK BAŞIMA yaşamış, herşeyi kendi kendine öğrenmeye çalışmış biriyim. "Anne Olunca Anladım" bana yalnız olmadığımı göstermiş, bir çok açıdan bilgilendirmiş, bilinçlendirmiş, bana çok şey katmış bir program. Önceki kanalda aynı programı 2-3 kere doya doya izleyebiliyorken, şimdi maalesef hiç izleyemiyorum. Çünkü işe başladım ve program saati izleyebilmem için uygun değil.

Benim gibi çalışan, yakın zamanda çalışacak olan, çeşitli nedenlerle program saatinde tv karşısında bulunamayan arkadaşlar için programın gece, sabaha karşı veya uygun olan herhangi bir saatte tekrarının yapılmasını çok istiyorum. Öte yandan bazı programları da eşimle birlikte izlemek istiyorum. Benim anlatmamla değil, uzmanından öğrensin istiyorum bazı şeyleri. Eskiden ne güzel akşamları oturup beraber izlerdik.

Kısacası el birliğiyle programımızın tekrar yayınının yapılmasını sağlayalım diyorum. Nasıl mı? TV8'i mail, faks yada telefon bombardımanına tutarak. Onlara bu programın bizler için önemini, değerini bir şekilde bildirmemiz lazım. Ben mail attım haftalar önce ama tabi sadece benim mailimle harekete geçmediler. Sizden ricam 5 dakikanızı ayırıp  birer mail de siz atın. Herkesten istiyorum bunu mümkünse. Programı her gün izleyebilenler dahil... Eşimden bile istedim. O da gönderecek :) Hepimiz bir olursak başarırız. Programın tekrar yayınlanmasını sağlayabiliriz. Hülya Hanım'la görüştüm ve o da sorunu ancak böyle çözebileceğimizi söyledi.

Lütfen siz de destek olun...
Sevgiler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 17:28
duygucum irtibat no ve mail adresinide buraya ekle bence okunduğu anda hemen tıklayıp mail atılsınWink

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 18:08
mailto:izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr" rel="no follow">
Arkadaşlar TV8'e izleyici olarak sadece mail yoluyla ulaşılabiliyor ben denemiştim daha önce. Bir de mesaj atmıştım beğenilerimle ilgili. Bu mesajı Haluk Bey de okumuş yani adres tam doğru. O nedenle aşağıda mail adresini yazıyorum. İlgilenenlere duyurulur.

izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr

(Eminecim ben de Duygu nasılsa farketmez değil miLOL)

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 18:42
teşekkürler duygu ClapClap

bende dilek tuttum LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 19:47
Ben hergün izliyorum ama izlemeyen arkadaşlarında bundan faydalanması için, muhakkak mail göndereceğim Duygucuğum ClownClown

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 20:11
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

teşekkürler duygu ClapClap

bende dilek tuttum LOLLOLLOL

AAAAAA süpersin akıllıca vallahi. ama biz duyguyla bunu konuşmuştuk para alıyos şekerim. Ama kıvrak zekanı beğendim canım.ClapClap

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 00:31
merhaba duygu egemen ve sende çok tatlısın. bende proğramı izleyemiyorum çalıştığım için. bende mail atacağım. çok teşekürler. sevgiyle kal.

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 02:21
bende izliyorum ama bazen çocuk rahat bırakmıyor izlediğimden de birşey anlamıyorum ama çok yararlı bilgiler edindim bende tekrarları olsa yine izlerim hemen yolluyorum eşimin ve bewnim tüm adreslerimden mail atacağım

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 09:14
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Birlikten kuvvet  doğar :)

Mail adresi adaşımın da belirttiği gibi

mailto:izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr" rel="no follow - izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 10:34
Çalışan bi anne olarak bende attım mail...Wink

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 15:15

Çok iyi etmişsin başlık açarak inşallah bizimde bir katkımız olur.

-------------

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 22:05
Clapduygucum süper ...bende atıyorum hemencik .1 ay sonra çalışmaya başlayacak bir anne olarakCry

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 08:46
Yine de çok azız arkadaşlar...
Daha çok kişi talep etmeli ki dikkate alsınlar.
Eşinize-dostunuza-akrabanıza da rica edin lütfen.

Size güveniyorum :)

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 12:30
ben de bende

evet mümkünse akşamları ya da haftasonu olsun tekrarı atıyorum mail Wink

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 12:57
Ya evet arkadşlar atalım, atalım bol bol atalım...
Bak eşime de sordum şimdi daha atmamış, kıyameti kopardım. Yuvam yıkılacaktı yaw :)

Şaka bir yana, tekrar yayını için çalışmaya devam. Unutulup gitmesin bu konu. Benim için çok önemli...

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 13:02

ay arkadaşlar sanırım mailler yetersiz gidiyor lütfen daha duyarlı olalım.

canım adaşım adresi yeniden yazmak istedim.

mailto:izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr" rel="no follow - izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr
Clown

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 13:09
Arkadaşlar benim attığım mail budur...
Nasıl?Clown

Merhabalar.
TV8'i dikkatle takip eden ve özellikle de Anne Olunca Anladım adlı programınızı dikkatle izlemeye çalışan yeni bir anneyim. Daha önceden de size bu konuyla ilgili bir beğeni maili atmıştım. Ama biz anneler, yoğun bir koşuşturma içinde olduğumuz ve programınızı çalışan annelerin daha rahat izlemeleri için hafta içinde yayınladığınız progranların hafta sonlarında ya da size ve bize daha uygun olan saatlerde tekrarını izlemek istiyoruz. Kanalınızın sağlık konularında ve aile bilinçlendirilmesi konularında ne kadar titiz olduğunu bildiğim için bu isteğimizi de dikkate almanızı özellikle rica ediyorum. Hatta programın internet sitesinde üye olan birçok arkadaşım da aynı görüşteler. Lütfen bizleri kırmayın.
Sevgi ve saygılarımla.
Duygu SÖZERİ

Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 13:39
Kanala yoğun bir mesaj trafiği yönlenirse bu istek dikkate alınır. Aksi taktirde TV kanalları bu tarz mesajları ciddiye almazlar...

O yüzde sadece AOA için değil, beğendiğiniz tüm programlar için yayıncı kuruluşa beğeni mesajları atmak çok önemlidir...

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 13:42
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Kanala yoğun bir mesaj trafiği yönlenirse bu istek dikkate alınır. Aksi taktirde TV kanalları bu tarz mesajları ciddiye almazlar...

O yüzde sadece AOA için değil, beğendiğiniz tüm programlar için yayıncı kuruluşa beğeni mesajları atmak çok önemlidir...

Haluk Bey ben diğer programlarını da beğeniyorum dedim ama olmamış mı? dikkate almazlar mı ki?Shocked

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 13:51
Çok sayıda olmazsa dikkate almazlar Duygu'cuğum.
Sayıyı çoğatmalıyız. 10-15 maille olacak şey değil.

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2007 Saat 19:35

Ben el attığım her işi bir şekilde başarmaya alışığımdır azıcık. Fakat böyle giderse bu konuda sınıfta kalacağım. Şu an kaç kişi mail attı acaba?

Sabaha kadar muhtelif yerlerden muhtelif isimlerle muhtelif adresler alıp, kendi işimi kendim mi halletmeye çalışsam? Hiç mi benim gibi programı seyredemeyip seyretmek isteyen yok ki başka??CryCry

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 12:16
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Ben el attığım her işi bir şekilde başarmaya alışığımdır azıcık. Fakat böyle giderse bu konuda sınıfta kalacağım. Şu an kaç kişi mail attı acaba?

Sabaha kadar muhtelif yerlerden muhtelif isimlerle muhtelif adresler alıp, kendi işimi kendim mi halletmeye çalışsam? Hiç mi benim gibi programı seyredemeyip seyretmek isteyen yok ki başka??CryCry

Ben varım... LOL

Şaka bir yana bu çabanız için size çok teşekkür ederiz.

Mesajı Yazan: leyla59
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 15:05
merhaba canım ben çalışan anne değilim fakat programı bende hep izliyorum ama sizler için bir katkım olsun bende mesaj attım inşallah faydası olurr

-------------
herbişeyim canım kızım

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 16:34
Çok teşekkür ederim Leyla. Clown

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 23:13
canım bende çalışmıyom ama şimdilik bi kaç ay snra başlıcam bende düşünüyodum programı o zaman nasıl izlerim diye iyi oldu bu fikir hemen şimdi mail atıcamWink

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 15:38
Hiloş'cum sağol...
 (Nick güzel olmuşWink)

Mesajı Yazan: kereminannesi
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 11:50
bende çalıştıgım için izleyemiyorum tekrarı için elimizden geleni yapalım arkadaşlar.... sevgiyle kalın...

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 12:17
Teşekkürler Esra. Görünüşe göre sayımız yetersiz. Artırmaya çalışıyoruz :) Desteğin için teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 14:16
Duygucuğum, bende izliyebildiğim halde, izlemeyen arkadaşlar mahrum kalmasın diye mail atmıştım, inşallah tekrarı olur. Thumbs%20Up

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 14:53
Thumbs%20Up İyi yapmışsın canım... İnşallah olur :)

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 15:08
valla bende attım bacımThumbs%20Up

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 15:40
Sağol Hande'cikClown

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 03:16
Disapproveattık ama hala yok

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 12:46
Yok valla. Elimden bir şey gelmiyor...Unhappy

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 12:49

bende attım ama bi kereden bişey olmazki sayımız çok az Disapprove

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 12:59
Maalesef Zehra... TV 8 den de herhangi bir geri dönüş olmadı. Formaliteden de olsa, "Öneriniz değerlendirilecektir" gibi bir cevap yazılabilirdi.

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 13:09

Duygu kaç mesaj olduğu hakkında Haluk Bey'in bilgisi vardır sorsak mı acaba?

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 14:24

Maalesef Zehra... TV 8 den de herhangi bir geri dönüş olmadı. Formaliteden de olsa, "Öneriniz değerlendirilecektir" gibi bir cevap yazılabilirdi.
Evet bana da, olumlu veya olumsuz geri cevap yazılmadı Disapprove

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 15:36
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Duygu kaç mesaj olduğu hakkında Haluk Bey'in bilgisi vardır sorsak mı acaba?

Ben maalesef tam rakamları bilemiyorum. RTÜK şikayetleri falan bize de ulaştırılıyor. Ama bu mailler TV8 yetkililerine gidiyor, şımarmayalım diye bize pek gelmiyor genelde..

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 16:04
Kim sizi neden RTÜK'e şikayet etsin ki? Bence övgüleri de iletmeliler ki teşvik etsin, motivasyonu artırsın. Ben olsam öyle yapardım :)

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 17:18

Kim sizi neden RTÜK'e şikayet etsin ki? Bence övgüleri de iletmeliler ki teşvik etsin, motivasyonu artırsın. Ben olsam öyle yapardım :)

Komikti o olay...

Bize mailler geldi kanaldan, RTÜK şikayetlerine cevap yazmamızı istiyorlardı. Şikayetleri okuduk, istisnasız hepsi RTÜK'e programın tekrarını isteyen ve övgülerini yazan mesajlardı... E haliyle RTÜK'e savunma yazmadık. LOL

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 17:30

ritük şikayetlerle olduğu kadar övgülerlede ilgilenmeli bence...

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 17:34
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

ritük şikayetlerle olduğu kadar övgülerlede ilgilenmeli bence...

Hatta RTÜK ceza alan kanallara AOA programının tekrarlarını izletme cezası verse ne güzel olur.LOL

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 11:10
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Komikti o olay...

Bize mailler geldi kanaldan, RTÜK şikayetlerine cevap yazmamızı istiyorlardı. Şikayetleri okuduk, istisnasız hepsi RTÜK'e programın tekrarını isteyen ve övgülerini yazan mesajlardı... E haliyle RTÜK'e savunma yazmadık. LOL

LOLLOLLOL
Yazsaydınız Haluk Bey. Elimizde değil, güzel program hazırlıyoruz, kusura bakmayın diye :)

Mesajı Yazan: fatmabek
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2008 Saat 01:29
ben de mail attım tv8 e .
zaten benim bu kanalda izlediğim tek sey anne olunca anladım dı.
fısıltı en iyi reklamdır hak ettiğiniz değeri bulacaksınız.
dönüşünüz muhtesem olacakClapClap

-------------
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat