Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

max.emzirme yaşı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24564
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 00:47

Konu: max.emzirme yaşı
Mesajı Yazan: keskine
Konu: max.emzirme yaşı
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 00:40
Merhaba Kadir Bey,
Bebeklerimizi emzirebileceğimiz max. yaş nedir? Kaç yaşına kadar emzirmemizde sakınca yok.

Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 09:58
Sakınca diye bir şey yok, istediğiniz kadar emzirin. Benim bir hastam ( kız çocuğu idi ), geçen sene okula başlarken bıraktı... Tabii anne sütünün yanında herşeyi yıyordu..Hiçbir ek gıda almadan sadece anne sütü alan 6 hastam bu işi 2 sene götürdü... Siz mamacı doktorların lafına bakmayın, anne sütü varken anne sütü verilir. Birde utanmadan "-bebek dostu hastane-" olduklarını iddia ederler..  

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 12:20
6 senemi anne sütü aldıShockedShocked

Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 13:28
Evet, niye şaştınız, sorun bir anneannenize de anlatsın...

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 23:08
Valla Kadir Bey benim annanemde annemde maalesef en fazla 4-5 ay emzirebilmişler.Ben çok şükür hala emziriyorum.Sadece anne sütüyle 10. aydayız.Emzirebildiğim kadar emziricem inşallah bende.2 yıl vs. duymuştum ama 6 seneyide duymamıştım.Şaşırdım gerçektendeSmilePeki o kız 6 yıldan sonra nasıl bırakabilmiş.Uzun yılların verdiği alışkanlık olmamışmı???

Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 11:04
Yoo, anne sütü yanında her şeyide yiyordu... Meme biraz yemek üstüne "keyif sigarası" gibi idi..

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 15:09
benim dedem köyde kuzu otlatmaya gidermiş altı yaşındayken
aklına düştü mü mutlaka geri döner annesini emermiş LOL
hikaye gibi geliyordu ama hala varmış demek ki

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2010 Saat 09:30
Siz eski insanları çocukluk çağları ile ilgili  bir konuşturun, bakın daha neler öğreneceksiniz.. Birde eşlerini nasıl bulduklarını ve nasıl tavladıklarını da sorun,  neler öğreneceksiniz neler...

Mesajı Yazan: gulshenidil
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2010 Saat 11:49
benim ninemde anlatırdı
makedonya göçmeni bir aileyiz
baban öyle çok emerdi ki diyor 6-7 yaşlarındayken ekmeğin üstüne sağdırırmış sütü:))
yavan ekmeği bile sütsüz yemiyor..

-------------
bil ki anne/baba limandır hava açar demir alırsın.bir fırtına patlar yanaşırsın.ne liman gücenir teknelere.ne biz güceniriz sana.sen iyi havalarda hep denizde ol,ama fırtınaya yakalanmadan dön isteriz

Mesaj Tarihi: 08 Tem 2010 Saat 10:57
Enteresan, bunu duymamıştım... Bizde ise nasıl bir mantıktır, anlaşılır gibi değil, bazı kimseler hatta doktorlar, meme vermeyi "-köylülük-" diye küçümserler..Ne meme vermek, nede köylülük, hor görülecek bir durum değildir.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat