Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebek bisküvileri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24580
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 18:41

Konu: bebek bisküvileri
Mesajı Yazan: boddim
Konu: bebek bisküvileri
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 14:03
iyi günler hocam
16 aylık oğluma babanesi yatarken sütle bebe bisküvisi yediriyor ama ben bisküvi yemesini istemiyorum sütü tek içirmiyo doymuyor diye yoğurtlada doymuyormuş sadece  bisküvi ile doyuyormuş ama onlarda da birçok katkı maddesi var lütfen bize bir çıkış yolu bulun

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 14:14
Günde 5 taneyi geçmeyin, lüzumsuz karbohidrat yüklemiş olursunuz. Katlı maddesi lafı palavra...

Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 14:18
sağolun hocam
1 kerede 10 tane felan yaptığını söylüyor kayınvalidem
oğlum 13.700gr 86 cm

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 10:18
Lüzumsuz karbonhidrat yüklüyorsunuz.. Günde 5'i geçmeyin.

Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 10:49
çok teşekkür ederim hocam inşallah bunu kayınvalideme anlatabilirim keşke birde onun anlayacağı dilden anlatmama yardımcı olsanız çok oluyorum biliyorum ama ben şimdi ona desemki lüzumsuz karbonhidrat yüklüyoruz batuhana oda bana  doymuyor esma doymayıncada uyumuyor diyecek
hocam iyiki varsınız hakkınızı helal edin

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2010 Saat 09:03
evet hocam eve gittim kayınvalideme günde 5 tanedne fazla yedirmeyeceksin dedim 5 tane yaterli dedim bana baktı esma 5 tane dediğin 3 kaşık çocuk doyarmı onla dedi sütünü bol verirsen doyar dedim TongueTongue  ve bisküvüleri evde kendin yaptım bu sefer dün bu hırsla

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2010 Saat 10:09
Eski insanlar harp, kıtlık görmüş insanlar olduklarından, çocuk beslemeyi unutmuşlar, çocuk doyurmayı ön plana çıkarmışlardı, zira çocuklar açtı... Tabii şimdi durum değişti, et ve süt bolluğu var ama eski alışkanlıklarda hemen değişmiyor.. "-ekmek yesin karnı doysun-" eskiden prensip buydu zira ekmeksiz yemek ile karın doymuyor dolayısı ile beslenmek pahalıya maloluyordu.. Eğer Türkiye sınırlarından dışarı çıkarsanız ekmeğin sadece kahvaltıda yendiğini görürsünüz...

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2010 Saat 10:44
evet hocam 1 yıl amerikada yaşadım ben çok iyi biliyorum ama gelde kayınvalideme anlat kayseriliyiz mantıyı bile ekmekle yerler kayınbabamın bir sözü vardır harç olmadan duvar tutmaz der ben ekmek yemem bana kızarlar bebeğiminde doymayacağını düşünüyorlar kendielri öyle alıştıkalrı için ama ben onları yeneceğim inşalalh iyi varsınız iyiki bilgilerinizi bizlere aktarıyorsunuz

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat