topuk kanı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24672
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 19:03
Konu: topuk kanı
Mesajı Yazan: aylincankir
Konu: topuk kanı
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 00:31
iyi geceler öncelikle hgdiniz.oğlum 1 haftalık iken sağlık ocağında topuktan kan alındı.bir sorun olursa aranaca dendi.çok şükür aranmadık.ertesi gün doktorumuza kontrole gittiğimizde topuktan kan alıp test yapacagını söledi.yapıldığını sölediğimde ben güvenmiyorum burdada yapalım dedi.oğlumun sağ ayağı pev li doğduğu için ayağı alçılı idi.önce sarılık şüphesi için ardından sağlık ocağında tiroid için alındığında topuk şişti.ve ayağı yerine damardan aldılar.yalnış hatırlamıyorsasonuç 24 ila 30 arası çıktı.1 hafta sonra tekrar yapalım düşebilir dedi.düşmezse ilaç tedavisi yapıcaz dedi.1haftasonra değer 3 e kadar düştü doktorumuz bile ilaç kullanıp kullanmadığımızı sordu.kendiliğinden düşmüştü.acaba tekrar yükselme durumu olurmu oğlum şuan 5.ayını bitirmek üzere ayaklarında ortez olduğu halde yandönüyor yüzüstü dönmeyi daha yeni yeni beceriyor.boy kilosu normal.başını tutuyor.bir sorun olsaydı sağlık ocagından aranmazmıydık?sonuçta ankara ya gidiyor testler.yeniden testi yapalımmı?tşk ederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 14:23
Hiçbir teste gerek yok... Forumun ilk sayfasında "Yazarlar" bölümünde, benim bu haftaki yazımı okuyun... Çocuğa da daha fazla işkence yapmayın..
|
|