Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OĞLUM ÇOK MIZMIZ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24674
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 23:17

Konu: OĞLUM ÇOK MIZMIZ
Mesajı Yazan: tugbaeren
Konu: OĞLUM ÇOK MIZMIZ
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 09:56
OĞLUM 21 AYLIK OLDUKÇA AKKILI KONUŞABİLİYO DERDİN ANLATABİLİYO AMA DELİRTEN Bİ SORUNUM VAR OĞLUM ÇOK MIZ MIZ İSTEDİKLERİNİ AĞLAYARAK ANLATIYO YAPTIRMAK İSTEDİKLERİNİDE AĞLAYARAK YAPTIRMAYA ÇALIŞIYO EVDE SÜREKLİ MIZMIZ AĞLAYAN Bİ SES VAR AYRICA OĞLUM SÜREKLİ ISIRIYO BENİ ISIRDIĞINDA NE YAPAYIMDA BENİ ISIRMAYI BIRAKSIN.YİĞENİME DE ARADA SIRADA VURUYO YİĞENİM 14 AYLIK.SİZCE NASIL Bİ TUTUM SERGİLEMELİYİM.TEŞEKKÜR EDERİM... 

-------------
erenutku

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 13:17
Çocuğunuzu ya siz terbiye edeceksiniz, yada (yuvada, okulda veya askerde ) elin adamı terbiye edecek... karar sizin.

Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 14:08
LÜTFEN YARDIMCI OLUN NASIL TERBİYE ETMELİYİM AĞLAMALRINI GÖRMEZLİKTEN Mİ GELEYİM.ÖRNEK VERİN YALNIŞ Bİ TUTUM SERGİLEMEK İSTEMİYORUM...LÜTFENNNN YARDIM EDİN...

-------------
erenutku

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 14:28
Sizi ısırdığında sizde onu ısırın... Size vurduğunda siz de ona vurun... Bunları siz yapmazsanız, başkalarına da aynı şeyleri yaptığında onlardan tepki görmesi daha büyük bir travmaya neden olacak..Ağlamalarına kulak asmayın... Ağlamadan söylediklerini yapın, ağlayarak istediklerini yapmayın. 

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2010 Saat 08:57
TEŞEKKÜRLER SÜPER FİKİRDİ İŞE YARADI ARTIK ISIRMIYO BENİ.BİRDE AĞLAMAYI BIRAKSA EVDE SÜREKLİ MIZIKLAYAN BİRİ OLMASI SİNİR BOZUCUDA. AMA IYIKI VARSINIZ SAĞOLUN...

-------------
erenutku

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat