Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24681
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 16:15

Konu: uyku
Mesajı Yazan: sevde
Konu: uyku
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 15:50
hocam merhaba kızım 10 bucuk aylık ,sımdıye kadar yatagında kendısı uyuyordu emzıkle ancak 20 gundur kesınlıkle uyumuyor pişpişliyorum aayakta sallıyorum nafile sureklı beı kontrol edıyor ıodadan cıktımmı kıyamet kopuyor gecede aynı yarım saatte bır aglıyor ıyce aglatıyorum ama bırde kusma sorunumuz vardı reflu sımdıde gıtmeyınce ogurup defalarca kusuyor cok duzenlıydı uykuları sımdı ıse bırturlu dalamıyor  neyapmam lazım aglatmayıda denedım sallamayıda  gunduzlerı gectımde gecelerı cok zor oldu acaba bırkac gun kullanmak ıcın ılac onerırmısınız yenıden duzene gırermı cevremden melila damla sipraktin surup kullan dıyenler oldu sız ne dersınız hocam napmalıyım nasıl bır tutum takınmalıyım

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2010 Saat 21:47
ayrıca bugun dr. a goturduk dr. edebsizlıgınden yapıyor dedı bunun zaten farkındayım hocam bırde 2 dıs  daha cıkarmıs aksamları bır paranox fıtıl ver dedı bırde atarax verdı sız ne dersınız hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2010 Saat 09:57
Doğru, "edepsizlik" yapıyor, biraz ağlamalarına kulak asma...Geceleri çok problem olursa, Sipraktin sadece geceleri  1 defa, yarım ölçek verebilirsiniz.  

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2010 Saat 10:05
aglamasını umursamıyorumda kusunca mecburen gıdıyorum oda budurumu bana karsı kullanıyor gıtmedıgımde ogurmeye  baslıyor

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2010 Saat 10:21
Restini gör, kusarsa kussun, 1-2 gün temizleme kusmuklu gezsin aklı başına gelir..

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2010 Saat 10:59
:) tamam hocam cok tesekkurler

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2010 Saat 09:52
hocam merhaba; 3 aksamdır yatarken  sipraktin suruptan cay kasıgı ıle verdım ılk ıkı gun etkısı olmadı ama bugun bıraz farkettı bu surubu nekadar sure ıle kullanabılırım bılgı verırsenız sevınırım..

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2010 Saat 11:27
1 hafta kullanıp, 3 gün ara verin.. Gerekirse tekrarlayabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2010 Saat 14:57
tamam tesekkurler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat