Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip ve hırıltı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24715
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 08:07

Konu: grip ve hırıltı
Mesajı Yazan: aylincankir
Konu: grip ve hırıltı
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2010 Saat 00:31

iyi geceler oğlum için daha öncede yazmıştım.terleyip hava çarpması sonucu önce ateş sonra öksürük ve burun tıkanıklığımız vardı.sizin sölediklerinizi yaptım.limonlu bal ve serum fizyolojik kullandım.ama oğlumda geçen hafta hırıltı başladı.sız yoktunuz dayanamadım kendı doktorum olmadıgı için baska doktora goturdum.yavas yavas cıgerlere indiğini söledi.ama bronsit değil dedi.bana duocıd,peditus ve muconex verdi.korktugum için kullandım.yarın doktor kontrolumuz var.cumartesıden berı kullanıyorum o ilaçları.hırıltımız azaldı ama yok olmadı.oğlum 5. ayını bitirdi.siz ne yapmamı önerirsiniz?iyi çalışmalar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2010 Saat 12:42
Keşke Peditus ve Muconex'i hiç vermese idiniz..Peditus, öksürüğü durdurur, Muconex'de bronş spazmı yaptığından, hiç iyileşmezsiniz..

Mesajı Yazan: aylincankir
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 00:41
bugun itibari ile vermedim.siz ne önerirsiniz?doktorumuz ciğerlerimiz temiz dedi çok hırıltımızda yok.muconex kullan yeterli olur dedi.sizöle diyince kullanmadım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 09:57
Sadece benim grip tedavisini uygulayın, serum fiz, limonlu bal, Cold-mix... Tafsilatı eski maillerde var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat