tesekkurler (Fluor,süt)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24775
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 12:23
Konu: tesekkurler (Fluor,süt)
Mesajı Yazan: hceviz
Konu: tesekkurler (Fluor,süt)
Mesaj Tarihi: 10 Tem 2010 Saat 23:29
hocam size tesekkur etmek istedim.sizden ogrendikten sonra 3 aylik iken kizima rota virusu asini yaptirdim (doktorumuz uyarmamisti daha once.)2. dozu 2 ay sonra yatirmamizi soyledi.gene sizin onceki aciklamalarinizdan yola cikarak adc3 vit basladik.florda baslamak istedim dr muza sorunca artik bu eski bilgi simdi cocuklara flor vermiyoruz dis macunundaki yeter dedi siz ne dersinsiz.birde 4.aydan itibaren kutu sut verbilirsisnz diyorsunsuz kizim 4 aylik oldu artik verebilirmiyim yoksa 4.ayin bitmesi mi gerekli?ilk cocugumda yaptigim hatalari bu cocugumda sayenizde yapmak istemiyorum simdiden tesekkurler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Tem 2010 Saat 12:09
Fluor'a başlayın, diş macunundaki miktar yetmez. Ayrıca çocuk diş macununu yutmuyor, tükürüyor... Eski bilgi imiş, lafa bak... Daha bu işi doğru dürüst öğrenemediler, eski bilgi olmuş... Sevsinler.
|
Mesajı Yazan: hceviz
Mesaj Tarihi: 11 Tem 2010 Saat 13:03
4 aylik bebege gunde nekadar kullanmak gerekir .Hocam merak ettigim bir konuda kutu sut verirken neden direk dolabtan ciktigi gibi soguk vermeyi tavsiye ediyorsunuz neden ilik yada oda sicakliginda degil?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2010 Saat 09:37
İlk 2 sene günde 1 tablet, tafsilatı eski maillerde var. Çocuk biberon kullanırken, sütün kokusunu almaz. Bardak ile verdiğinizde, buharlaşma ile ılkı veya sıcak sütün kokusunu aldıklarında ilk başlarda hoşlanmıyorlar. Bu devre geçene kadar soğuk verdiğinizda sütün kokusu pek belli olmadığından çocuklar daha rahat alışıyor, zaten bir müddet sonrada süt kokusunada alışıyorlar..
|
|