Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlumun gereksiz ağlamaları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24777
Tarih: 31 Eki 2025 Saat 19:43

Konu: oğlumun gereksiz ağlamaları
Mesajı Yazan: tugbaeren
Konu: oğlumun gereksiz ağlamaları
Mesaj Tarihi: 11 Tem 2010 Saat 09:02
21aylık bi oğlum var genelde günün bi saatinde çıldırtır beni dünkü olayı anlatayım lütfen nerde yalnış yaptığımı söleyin.evde otururken traş olalım oğlum dedik babasıyla olalım dedi bu arada konuşuyo derdini anlatıyo artık tamam dedi çıktık kuaföre girince vazgeçtyi korktu olmadık o zaman eve gidelim dedim eve geldik tam kapıdan içeri girces anne traş dedi tamam oğlum dedim kapıyı kitledim traş olmaya gidices hayır dedi gitmiyo traş olmaya o zaman içeri bıcı bıcı yapalım dedim yine girmiyo içeri hala sabırlıyım bağırmadım gel kedi sevelim hayır girmiyo balkonda kedilerimiz var yok yıne girmiyo aldım kucağıma içeri aldım bi başladı bağırmaya ağlamaya annem bak bıcı bıcı yapalım arabaya binces düt yapcas gezmeye gitces sus ağlama diyom buyudun sen diyom hala gereksiz bi ses tonuyla nasıl ağlıyo ev onun ağlaması çınlıyo bu böyle 1 saat sürdü artık beni dinlemeyince ben de onu dinlemeyip başka odalara gittim babası gelince onunla sakinleşti ve sustu bu bi saat hergün mutlaka oluyo gereksiz ağlamaları beni çıldırtıyo çok ilgili bi anneyim nerde yalnış yapıyorum merak ediyorum teşekkürler...  

-------------
erenutku

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Tem 2010 Saat 12:15
Belliki eve girmek istememiş, gezmek istemiş.. Biraz sokakta gezdirse idiniz size de iyi gelirdi, asabınız da bozulmazdı..Biraz "- dediğim dedik-" çocuk olacak anlaşılan. Biraz huyuna suyuna gidin..  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat