Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24799
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 02:59

Konu: ateş
Mesajı Yazan: tülayöykübarış
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 13 Tem 2010 Saat 06:12
hocam oğlumun ateşi 38.5 ateş düşürücü verdim düşdü. 15 gün öncede ateşi çıkmışdı antibiyotik kulanmamışdım şimdi kulanmalımıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Tem 2010 Saat 11:21
Duruma göre değişir, en iyisi genel durumuna bakmanız. Ağız kokusu yoksa, dili temiz ise antibiyotik gerekmez.. Eski maillere de bakın..

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2010 Saat 22:40
hocam doktora götürdüm dili beyaz ağzında koku var ateş düşürücü verdim ataşi hiç  düşmüyor.doktor pen-os 400 günde 3 çeyrek ölçek  verdi ve ateşi 3 4 gün yüksek olur ateşli geçirilecek bir hastalık dedi.çocuk alt dudağını ısırmaktan yara edip şişti.çocuk hiç yemek yiyemiyor .bu ilaç iyi gelirmi iyileşme süresini çabuklaştırmak için ne yapabiliriz.

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2010 Saat 11:18
Devam et bakalım... Teşhis doğru ise, ertesi gün ateşin düşmesi gerekir..

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2010 Saat 10:25
hocam oğlumun ateşi yok ama ağzı aft oluşdu ne yiyor ne içiyor okadar çaresiz kaldınki su bile içiremiyorum

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2010 Saat 13:19
hocam aft için elimde tantum aftadur ve mikostatin var çabuk iyileşdiren başka ilaç varsa onu alıyım çocuğa suyu bile zorla içiriyorum

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2010 Saat 09:51
Ağrısını gidermek için ağız içine "Dentinox" jel sürün, yemeklerden sonrada, "Pyralex" veya benzeri ilacı günde 3 defa kullanın..1 hafta kadar sürebilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat