Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Goz Kanali tikanikligi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24873
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 14:05

Konu: Goz Kanali tikanikligi
Mesajı Yazan: karya
Konu: Goz Kanali tikanikligi
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2010 Saat 23:49
Kadir Bey merhaba]
15 Aylik kizimi gozunde ki kizariklik ve sulanma sebebiyle doktora goturdum .

kizariklik icin Fuc........mic jel verdi .2 hafta gunde 3 kez kullanim verdi ..Su an azda olsa gecti 4 gundur kullaniyorum ..Bu ara da sag goz 1.5 ve sol goz  de 0.50 astigmat teshisi konuldu.Birde gozyasi kanali tikanikligi var dendi ..Sag gozunden dogdugundan bu yana akinti oluyor.Capaklanma hic olmadi .Gozlerini ovusturma kasinti sik olmasada var..
Sorum su
teshis de su andaki enfeksiyon sebebiyle yanilma payi olabilirmi ..Astigmat enfeksiyonlarda varmis gibi algilanabilirmi ..Hangi araliklarla takip edilmeli.Bize onerilen tedavi"Aneztezi altinda sondalama dendi ...Anestezinin yan etkileri olur mu yoksa farkli doktorlara gostermeme gerek varmi Anadolu yakasinda bilinen cok iyi bir hastanede teshis kondu ..Onerilerinizi ogrenmek isterim varsa yonlendirebileceginiz bir adres  alabilir miyim ..Masajla acilabilcegini ogrendim ama bu durumda ve ayinda kizima faydasi olur mu ?
  Ilginiz ve vereceginiz cevap icin tesekkur ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2010 Saat 14:51
Eski mailleri okuyun. Eğer kullanmadınız ise, 3 gün İliadin ped. damla günde 2x2 şer damla her iki burun deliğine damlatın, masaj yapın ve arkasından. "Tobrased" göz damlası damlatın. 4x1'er damla. açıkmazsa, görüşelim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat