Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 sorum olucaktı beslenme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24887
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 18:23

Konu: 2 sorum olucaktı beslenme
Mesajı Yazan: tugbaeren
Konu: 2 sorum olucaktı beslenme
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2010 Saat 10:35
hocam iyi günler
    oğlum 14,5 aylık gece 750 ml ve gündüz 250 ml olmak üzere günde 1 lt süt içiyo.özel olarak yoğurt vermiyorum.peynirini hergün 1 tane köfte büyüklüğünde etini meyvesini yiyor.sütün bu kadar fazla olamsı bi zarar verirmi

2. sorum:hocam eşim çocukluğunda sürekli üsye olurmuş.her dondurma yedikten sonra 2 hafta boğazları şişermiş.sizden öğrendiğim de kesinlikle soğuk vs hasta etmiyeceği mikropların hasta ettiği idi.ama eşimin benim küçükken yaşadığım neydi her dondurma yedikten sonra hasta olmama sebep neydi sorusuna bir cevap bulamıyorum  teşekkür ederim

-------------
erenutku

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2010 Saat 10:39
1- fazla süt içmesi zararlı değil, zararlı olsa Amerika'da kısıtlarlardı. Orada sütü galon ile satıyorlar.. ( 1 galon=4 litre)

Mesajı Yazan: tugbaeren
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2010 Saat 10:42
hocam 2,sorum uda cevaplarmısınız lütfen????

-------------
erenutku

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2010 Saat 10:55
Atlamışım.... Babada olan hadise, boğazda kronik bir enfeksiyonun veya sinüzit'in olması ve her ısı düştüğünde kan damarlarının daralması ile mikrop öldürücü maddelerin o bölgeye daha kısıtlı gitmesi ile olan bir durum... Sinüslere ve tonsillere bakılması gerekirdi.. Dondurmadaki bakterilerden değil, soğuğun etkisi ile olan bir durum..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat