Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sivilcinmi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24992
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 23:23

Konu: sivilcinmi
Mesajı Yazan: masture
Konu: sivilcinmi
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2010 Saat 14:19
merhaba doktor bey !
kızım eylülde 3 yaşa girecek inşaallah . daha önce eve çocuklar gelse oyuncaklarını paylaşıp oyun kurup oynardı . geçen hafta bir arkadaşım başka bir şehirden geldi ve evimizde bir hafta kaldı .onunda 2 yaşında bir kızı vardı . kızım ona oyuncaklırını vermedi ve evdeki hiç bişeye el sürdürtmedi . sürekli benim diye bağrıp durdu . şimdide hiçkimseyle paylaşmiyor ve gittim yerde çocukların oyuncaklarını elinden alıyor benim diye . ne yapmaliyim ?
 2. kızımın vajina bölgesine 2 tane sivilcin gibi bişey çıktı . bundan 3 . 4 ay öncede çıkmıştı . eczaciye sordum oda bir  krem verdi . krem adıda   Travocort krem  ben bunu sürdüm iyileşti . sonra yine çıktı   krem sürdüm iyileşti. bugün yine çıkmış . sanki başka bişeye benziyor . çünkü o şey baya büyük . sivilcin etrafida kırmızı ve bir az serit  uç kısmıda iltap var. sıkamadım çünkü kızım acıyor diye dokndurmuyor . hocam bu nedir ? ne yapmaliyim ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 11:37
1- Şantaj yapmanız lazım... bu huyunu devam ettirdiği sürece arkadaşları ile görüşmeyeceğini anlatın.. Ve görüştürmeyin, sözünüzde tutarlı olun..
2- Travacort; mantar ve kortizon ilacları ihtiva eder. Anlattığınız mantar değil, Kortizon da görüntüyü yok ettiği için siz tedavi oldu zannedersiniz. Sadece "Thiocillin" pomat günde en az 3 defa sürmeniz gerekir. En iyisi, her yıkadıktan sonra kremi sürmeniz..  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat