Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24997
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 11:10

Konu: grip
Mesajı Yazan: zuhaldeniz
Konu: grip
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2010 Saat 17:10
doktor bey dün akşam oğlumun ateşi 38 derece idi sizin söylediğiniz gibi hemn ateş düşürücü vermedim .ilerleyen saatlerde midesi bulandı ve kustu..ve bunun yanında burun akıntısıda var..akşam biraz terlettim sabah kalktığında iidi ateşi yoktu ama gün içersinde ateşi yükselip düşüyor...ne yapmamı önerirsiniz.. şimdiden teşekkür edrim...

-------------
zuhalgirgin

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2010 Saat 17:34
burada oğlum 33 aylık

-------------
zuhalgirgin

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 12:46
Önemli bir şeye benzemiyor, biraz takip edelim, bakalım arkadan ne gelecek...

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 13:05
doktor bey gece yine ateşlendi ama sabahtan bu zaman kadar ateşi düşmüştü şuan tekrar ateşlendi birde öksürük başladı..burun akıntısı yok

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 13:05
doktor bey gece yine ateşlendi ama sabahtan bu zaman kadar ateşi düşmüştü şuan tekrar ateşlendi birde öksürük başladı..burun akıntısı yok

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 13:10
Birtek ateş bulgusu ile bir yorumda bulunmam zor.. Grip kabul edebilirsiniz, zira bu saate kadar ciddi bir bulgu ortaya çıkmadı.

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 13:20
doktor bey ilk gün burun akıntısı ,iştahsızlık ve devamlı hapşırma vardı.2.gün ise akıntı geçti ama burun tıkanıklığı vardı  i..ped sprey kullandım.3.gün (bugün)ateş var vede iştahsızlık devam ediyor..

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 16:40

doktor Bey oğlumu doktor a götürdüm franjit teşhisi koydu.ilaç olarakta macrol250,actifedşurp verdi..bu ilaçları kullanıyım mı siz öneriniz ?

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2010 Saat 09:56
Çocuk Grip, bu ilaçlar fayda yerine zarar verecek.. Siz bizim usulleri kullanın...

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2010 Saat 12:45

Doktor Bey BİRAZ ENDİŞELENDİM ŞİMDİ..şuan ateşi filan yok dün beri..dün size ilaç yazdıpım sırlarda birer ölçük vermiştim (siz daha cvp yazmamıştınız)sabah kalktığında gözlerin altı biraz çökmüş vede kızarmış.bu ilaçlardan olabilirmi acaba yoksa başak bir rahtsızlık mı ...şuan öksürük yok.. iştah da fazla yok.burunda akıntı da yok.

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 12:22
Yazın, sıcak havalarda grip rahat geçer.. Fazla ilaçdan kaçının..

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 15:41
teşekkür ederim doktor bey sizn dediğiniz gibi yapıp ilaçları kestim..ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.son bir soru franjit olduğunu nasıl anlarım belirtileri nelerdir?..bir de herşey yaşta olanabilir mi?

-------------
zuhalgirgin

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2010 Saat 09:08
Sabah uyandığında çok kötü bir ağız kokusu vardır, Dil üzerinde kalın bir "pas" tabakası vardır. Burnunda, nezlede gördüğümüz akıntı yoktur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat