Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ÖKSÜRÜK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25029
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 12:10

Konu: ÖKSÜRÜK
Mesajı Yazan: hafsa
Konu: ÖKSÜRÜK
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2010 Saat 23:06
HOCAM KIZIM 11 BUCUK AYLIK  5 GUNDUR HIRILITILI OKSURUYOR. DR. A GOTURDUK BUHAR VERDILER 3 SEANS HASTANEDE COK TIKALI OLDUGUNU SOYLEDILER BRONSIT BASLANGICIYMIS.SONRA 2 GUN SONRA TEKRAR BUHAR VERILDI 2 SEANS VE BUGUN ALERJI TESTI YAPILDI KOLUNDA EV TOZARINA KARSI HASSASIYETI OLDUGUNU SOYLEDILER. AKAR1/MİLBE I/D.FARİNEA VE AKAR II /MİLBE II /D.PTERON.ANTIBIYOTIK GEREK YOK DENILDI ASİST VE  VENTOLİN SURUP VERDILER CUMARTESI TEKRAR BUHAR YAPILACAKMIS .HOCAM KIZIM COK ZOR NEFES ALIYOR BURNU TIKALI BUGSEPTIL YAPIYORUM TUZLU SU YAPIYORUM AMA BIR ANLIK RAHATLATIYOR HASTANEDE YAPILAN BUHARDA OYLE BIRKAC SAAT SONRA ETKISI GECIYOR SIZ NE ONERIRSINIZ NE YAPMALIYIZ?BURNU TIKALI OLDUGU ICIN EMZREMIYORUM YEMEKTEDE SIKINTI CEKIYOR.ARA ARA KUSUYORDA.GECE SUREKLI UYKUDA AGLIYOR KENDINI YATAGIN BIR BASINDAN DIGER BASINA ATIYOR ..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 13:29
Bronşitte burun tıkanmazki, akciğerler tıkanır. Ayrıca Bronşitte öksürük değil, sıkıntılı nefes VERME vardır... Asist, bronş spazmı yapacağından, çocuğunuz dahada kötü olacak... Eski maillere bakın, bu saçmalıkları yapmayın..

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 13:35
hocam pekı yapılan buharda zararlımı burnu asırı tıkalı nefes alamıyor burnundan serum fız. fılan bır ıse yaramadı sureklı aglıyor agzını acıp hohhh dıye nefeslenıyor.
hocam eskı maillerınıze baktım zaten coldmix onermıssınız burun tıkanıklıgı ıcın oksuruk ıcın lımon bal karıstırıpmı kullanıcam ?hocam bırde ben burun tıkanıklıgını nefeste zorlandıgını goruyorum dr sırtını dınleyınce cok sıkısık oldugunu soylemıstı..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 14:14
Buhar faydalı. Ama Bronşitte kullanılan, "soğuk buhar"dır.. Sıcak su buharı, grip'te iyi gelir. Limonlu balı, kaşıktan içiremezseniz, limonata gibi yapıp, 2-3 yudum içirin...

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 14:17
tamam hocam cok tesekkur ederim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat