Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

polen

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25030
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 13:35

Konu: polen
Mesajı Yazan: ilal
Konu: polen
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 00:12
merhaba hocam
polenle ilgili düşüncelerinizi almak istiyordum..Tübitakın araştırmalarını okuyunca hemen kullanasım geldi...sürekli değil fakat kürler halinde beslenmemize dahil etsek diye düşündüm...
kızım 19 aylık ve anne sütünü yeni bıraktık..inek sütü ilede arası pek iyi değil...günde tükettiği 150 ml yi geçmiyor yoğut ve ayranla takviye etmeye çalışıyorum...bu nedenle ek bir gıda arayışındayım...

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 12:28
Sütün yerini ancak, yoğurt, peynir ve dondurma gibi sütlü gıdalar tutabilir...Polen, sütün yerini tutmaz.  

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2010 Saat 16:24
peki hocam düşünceleriniz nelerdir....
iyi bir gıda takviyesi diyebilirmisiniz...yoksa polenden alacağı vitamin mineral aminoasitlerigünlük hayatımızda tükettiğimiz yiyeceklerden zaten sağlıyormuyuz.....

ısrarım için özürdilerim...zaten gün içersinde çok fazla soru ile karşılaşıyorsunuz fakat bir tıp uzmanı olarak gözü kapalı ve yargısız güvenebildiğim bir siz varsınız..bu nedenle sağlık ile ilgili düşünceleriniz benim adıma gerçekten değerli...

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2010 Saat 09:10
Polen, Arısütü ve Propolis ile yapılmış ciddi bir çalışma yok...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat