Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum 2. derece yanık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25090
Tarih: 30 Ara 2025 Saat 14:50

Konu: oğlum 2. derece yanık
Mesajı Yazan: tugbaeren
Konu: oğlum 2. derece yanık
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2010 Saat 15:57

hocam biliyosunuz oğlum 20 nisanda yandı 2. dereceden eşim bi ilaç ismi duymuş iz bırakmıyomuş uygulandığında size sormamı istedi ilacın ismi madecassol.sizce işe yararmı? iz kalmamasını sağlıcak başka bi ilaç varmı?((((birde tnt kanalında yayınlanan bi dizi var belki duymuşsundur HOUSE diye ordaki drun adı house iç güdüleriyle mucizevi şekilde hastalıkları buluyo sizi ona benzetiyor.bunu size iletmemi söyledi)teşekkürler...

-------------
erenutku

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2010 Saat 11:21
Bula bula 40 yıllık ilaç olan "Madecassol"ü mü bulmuş... Bu saatten sonra hiçbir "mucizevi" ilaç peşinden koşmayın. Madecassol sadece epitelizasyonu hızlandırır... Hatta bazen, yanıklarda (aşırı epitelizasyon nedeni ile) daha zararlı bile olabilir.Eşinizin "teveccühüne" çok teşekkür ederim.. Bende çok severek izliyorum, bazen, diziden sonra gidip kitap karıştırdığım bile oluyor....  Dr. Hause, "-içgüdüleri-" ile değil, bilgisi ile hastalıkları buluyor.. Bilgi de, çok kitap, mecmua okumakla elde ediliyor.. Okumanın ve bilgi edinmenin sonu yok...Tabii bilgi yanında, "muhakeme" etme gücüde çok önemli, oda tecrübe ile oluyor..   

Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2010 Saat 11:33
Yazmadan geçemedim.bende kaçırmıyorum dr.house ı,tabiiiiiii hep doktorumuz aklıma geliyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat