erkek bebeği olan hanımlar fikir verir misiniz?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25137
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 12:26
Konu: erkek bebeği olan hanımlar fikir verir misiniz?
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: erkek bebeği olan hanımlar fikir verir misiniz?
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2010 Saat 23:53
arkadaşlarım bilenleriniz var 7 aylık bir oğlum var.
geçenlerde oğluşumu kontrole götürmüştük doktor pipisine bakınca pipide yapışıklık var,sünnet tavsiye ederiz dedi.
görünüşe bakıldığında oğlumun bir sorunu yok çişini de yapıyor rahatlıkla.hatta bu durumu Kadir bey ile de paylaştım o erken sünnet taraftarı olmadığını sünnet derisi onu 7 ayına kadar idare etmiş bundan sonra da eder dedi.
ben de bir sorun olmadığına inanıyorum fakat bazen de keşke gidip sünnet ettirsek de bu yük omuzumdan kalksa diye düşünüyorum.büyüdüğünde sünnet korkusunu yaşasın istemiyorum.ama diğer taraftan da kıyamıyorum hiç
sizin görüşünüz nedir bu konuda?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 00:12
BEn uzman görüşleri nedir bilmiyorum cnm,onlar ne derse doğrudur tabi ama annelik tecrübemi yazayım..
benim oğlum 7. gününde sünnet oldu,çok çok iyide oldu,göbek bağıyla birlikte iyileşti bile,yarım saat ağladı ve bitti,üçgündede iyileşti,o kadar rahatımki...bizimle doğum yapmış arkadaşlar akrabaların bazıları yaptımadı,şimdiçocuklarımız 4 yaşındalar,ve öyle korkuyorlarki nasıl geçicek diye..ben küçükken yaptırmanın sağlık açısındanda bi olumsuzluğunu görmedim..yaniiyikide yaptırmışız 
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 00:15
sağol canım çok teşekkür ederim inan aslında bende yaptırmayı istiyorum dediğim gibi sünnet korkusunu yaşasın istemiyorum.ama ne bileyim işte diğer yandan da içim elvermiyor
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 00:17
o zaman dahada çokiçin elvermicek tabi yine size göre doğru neyse onu yapın.
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: zeytincin
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 08:41
günaydın,
ben de oğlumu 2.gününde sünnet ettirmiştim, hilal in de dediği gibi göbek bağıyla birlikte iyileşti hiç zorluk çekmedim.hiç zorluk falan da yaşamadım.Şimdi düşse içim sızlıyor, büyüyünce yaptıracak olsam kıyamazmışım galiba:)
|
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 08:45
ben erken sünnet ettirme düşüncesinde oldum ama hep birşeyler araya girdi canım
şimdiki aklım olsa idi 1 yaş öncesi kesinlikle yaptırırdım
|
Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 10:33
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 13:25
eğer kendi kendimi ikna edebilirsem bayramdan sonra ekim gibi yaptırmak isterim ama
bilemiyorum bu konuda karar vermek zor olacak galiba.
|
Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 14:00
Ben Kuzeyi doğduğunda yaptıracaktım ama hidroseli olduğu için 5 aylıkken felan yaptırdım hem de lokal anesteziyle.Bir daha oğlum olsun hiç düşünmeden yine bebekken yaptırırım.Hem o rahat ediyor hem sen.Biz o gece biraz mızmızlandık ertesi gün hiç bir şeyi yoktu...En güzeli sünnet yapılır yapılmaz bezliyor olabilmen bezini sık değiştirdikten sonra hiç sorun olacağını sanmıyorum.
Oğluşum üç dört yaşına gelsin ona sünnet düğünü yapıcam.Pipisini erken kestirdik diye onu o güzellikten mahrum bırakacak değilim..
Karar senin ama tavsiyem mutlaka çocuk cerrahı olsun
------------- DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 16:04
canım sen nerede yaptırmıştın?
|
Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 17:09
cansu canım bence hemen yaptır. emre 2 yasına yaklastıgı ıcın bız yaptıramıyoruz nıyet ettıgımızde domuz grıbı yuzunden ertelemek zorunda kalmıstık . kadir mutlu dıye bır adam varmıs emre bıraz buyuyunce dırek ona goturecegım cok ıyı bır sunnetcıymıs. mılletvekıllerının cogu sosyetenın oglu bu adama sunnet yaptırıyormus bızım ısyerındekı tanıyanlarda cok ovuyorlar o adamı. yıne arastır ama ben bu adamı yazdım kafama emreyı ona sunnet ettırmeyı dusunuyorum
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 17:12
dilek sağol canım.peki nasıl ulaşabiliriz???
|
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 23:07
bende 2 oğlumu 15 aylık iken sünnet ettirmiştim ,bence büyük rahatlık:)
------------- haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2010 Saat 23:12
yaa valla heveslendim hepinize ne güzel hepiniz kurtulmuşsuz.
yaptırmak çok istiyorum şimdi hiç kıyamıyorum sanki büyüyünce kıyabilecem  o da ayrı mevzu.
bi de pansumanları falan oluyor,altını değiştirmek içim nasıl elvereck yaa kimse de yok gelip yardım etsin.
çok kararsız kaldım  
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 14:14
hele oğlum 7-8 yaşına bi gelsin o zaman olsun sünnetini altı üstü bi sünnet bu kadar dramatize etmeyin, erkeklerin hayatları boyunca yaşadıkları tek fiziksel acı oğullarımızın sünnetini bu kadar dert edersek kızların doğumlarında oturup ağlayalım en iyisi
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 17:26
cansu Yazdı:
canım sen nerede yaptırmıştın? |
Ben Ümraniye de özel bir hastanede yaptırdım...Eğer yaptırma imkanın varsa Kemal ÖZKAN'da çok iyi...
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 17:28
cansu Yazdı:
yaptırmak çok istiyorum şimdi hiç kıyamıyorum sanki büyüyünce kıyabilecem  o da ayrı mevzu.
bi de pansumanları falan oluyor,altını değiştirmek içim nasıl elvereck yaa kimse de yok gelip yardım etsin.
çok kararsız kaldım   |
Biz pansuman felan yapmadık dr bi krem verdi onu sürdük sadece...Boş ver kimseyi sen tek başına nelerin üstesinden geliyosun bunun da gelirsinnn..
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 17:51
cansu Yazdı:
dilek sağol canım.peki nasıl ulaşabiliriz??? |
http://www.kadirmutlu.com/ - http://www.kadirmutlu.com/
burada ıletısım bılgılerıde var cansucum. bı arastır bakalım ama mutlaka konus derım
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 22:50
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 22:52
DEVRİMKUZEY Yazdı:
cansu Yazdı:
çok kararsız kaldım   |
Biz pansuman felan yapmadık dr bi krem verdi onu sürdük sadece...Boş ver kimseyi sen tek başına nelerin üstesinden geliyosun bunun da gelirsinnn.. |
iyice aklıma yatmaya başladı küçük yaşta yaptırıp kurtulma fikri
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 23:33
cansu bencede en ıyısı 2. yı yaparsam oda erkek olursa dogardogmaz hallettırecegım ınsallah. emre'den gectı bekleyecegız 6 yasını
|
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2010 Saat 23:42
kısmet değilmiş canım hayırlısı olsun.
|
Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2010 Saat 01:21
gönüle katılıyorum bende :))kikirdek calısmadı:))banada oglum 1. yaslarında ıken demıstı dr.pipisini derisi yapısmaya baslamıs dıye sonra üroloji uzmanına göturdum o bı guzel actı .bıraz canı yandı ama sunnete falan gerek olmadıggı söylemıstı..o gun bu gundur oglum 6 yasında hıc bır sıkıntısı yok cok sükür.tunada korkuyodu sunnet olmaktan ama sımdı sunnet olan cocukları konvoylarını kıyafetlerını görunce hadı benıde sunnet ettırın dıyo..daha erken dur bakalım dıyorum...:D
|
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2010 Saat 01:10
   al dünür ben senin yerine de kikirdeyem  dursun damadım az daha olmuşken tam olsun ürün garantisi var mı? hatalı ürünü ambalajı açmadan iade edebilir miyiz
|
Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2010 Saat 01:23
verılen damat gerı alınmaz her daım garantısı varda paketı acmadan hatalı oldugunu gelin nasıl anlıcak orayı cözmedım.....:D:D: dipcik not:kikirdeme ıcın tesekkurler:)))
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 10:42
cansu ne yaptın cnm sünnet işinii
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 12:23
canım 11 aylık oldu yok henüz yaptırmadık
bu gidişle yaptıracağa da benzemiyorum.çok zor büyüyen bir bebek oldu ki uykusuz,huzursuz,sürekli ağlayan...
bir de sünnet işini araya sokmak istemedim açıkçası.bakalım hayırlısı olsun 
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 12:31
bi<xe yaptırmadık ya daha aslında bu sene yaptıralım dedik ama olmadı tuğşatın bacağı kırılınca kaldı artık seneye nasip olursa inşallah ama benim cerrah amcamın kızı çocuğun iki yaş ve öncesinde olması taraftarı ama bizden geçti artık seneye olur inşallah Allahımdan bir aksilik çıkmazsa inşallah cansucum yaptır rahatla bacım lazerle yapıyorlar çokta acı hissetmiyor ben tavsiye ederim eltimin çocuklar öyle oldu bende öyle düşünüyorum ama bakalım hayırlısı
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 12:42
Cansu Yazdı:
canım 11 aylık oldu yok henüz yaptırmadık
bu gidişle yaptıracağa da benzemiyorum.çok zor büyüyen bir bebek oldu ki uykusuz,huzursuz,sürekli ağlayan...
bir de sünnet işini araya sokmak istemedim açıkçası.bakalım hayırlısı olsun  | anladım cnm hayırlısı inşallahh
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 12:43
ayşegül tuğşat ne kadarlık şu an seneye dedin ya 2 yaşı geçmiyor mu.
|
Mesajı Yazan: kumru
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 01:40
Cansucum, yeni gördüm sayfanı, biz de Alp için çok düşündük, ilk doğduğunda yaptıralım diye, ürolog arkadaşımız: "kış bebeği, biraz kendini toplasın havalar da ısınsın 6-7 aylık olunca yaparız " dedi, sonra genel çocuk cerrahı ile görüştük, çok hareketli olduğu için genel anestezi yaparız dedi..açıkçcası çok da gerekli olmadıkça minikler için genel anesteziyi uygun bulmadık, Alpin doktoru da büyüsün düğünlü dernekli yapalım dedi....anlayacağın Alp de sünnet olmadı, biz böyle uygun bulduk...dediğin gibi uykuydu, kolikti, reflüydü çok zor büyüdü çoook bir de sünnet sokmak işkence olurdu
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
|