akviral şurup?aldara krem??
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25158
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 06:36
Konu: akviral şurup?aldara krem??
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: akviral şurup?aldara krem??
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2010 Saat 14:12
merhabalr kadır bey..uzunca bır suredır 5 yaşındakı kızımda göz çevresınde sğillerle mücadele edıyoruz..göz etrafında beş tane burunda bır çenede bir elde 4 tane olunca(tüm okutma kül sürme salısılık asıt surme sığıl ılacı sürme incir sütü sürme çabalarıma rağmen)ıyı bılınen bır cıldıye uzmanına daha gıttık(2.doktorumuz) akvıral şurup gunde 2,5 ölçke(kılomuz 25) 5 gun boyunca sonra 20 boyunca ımmuzınc vıtamın sabah akşam verdı bırde haftada ıkı kere aldara krem..2,5 ay sürecek tedavı dedı. ve tsh hemogram ıge testı ıstedı..bağışıklığı düşüktür dedı ama kızım butun kışı hasta olmadan geçirdi ve boğazı ıyıdr hergumn sut et tuketır ve kışları mıneral +vıtamın verırım..bırde akvıral şuruptan mıdır sıcaktanmı bılmıyorum boynununaltı elıme batarcasına mınık dıken tanelerle doldu kaşıntılı..çinkolu krem ve bepantenı dönüşümlü sürüyorum her gun bazen gunde ıkı kez yıkıyorum..ne yapmalıyım??aldara krem genelde tümörlere ve genıtal siğillere verılıyormuş sakıncalımıdır??ıge testı nedır?bırde kızımın çamaşırı çok kırlenıyor..idrar tahlili yaptırmalımıyım??bı şıkayetı yok yanma ağrı..teşekkür ederim..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2010 Saat 17:03
Bilemiyorum.. Hele görmeden, uzaktan benim için çok zor. Bir Üniversite hastenesi Cildiye veya Göz bölümünde gösterin.
|
|