Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

fotoğraf ve videolar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25287
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 05:42

Konu: fotoğraf ve videolar
Mesajı Yazan: yigitveysel
Konu: fotoğraf ve videolar
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 08:52
arkadaşlar  daha şimdiden  bebişimin yüzlerce fotosu ve onlarca videosu oldu.tabi hepsini tab ettirmek mümkün değil.ama silmeye de kıyamıyorum hiçbirini.ileriki zamanlar için elektronik ortamda saklamak da güvenli değil.siz nasıl saklıyosunuz foto ve videolarınızı

-------------
HİLAL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 10:52
adini bilemiyom ama esim bir cihaz aldi ayni dijital televizyon aleti gibiBig smilene var ne yok onun icine aktardi .bilgisaraya bir sey olsa  resimler vs ...silinmiyor hep o kutunun icinde ilerde cocuklara hatira kalacakBig smileesim gelirse adini yazarim ama bir bilen bir uye yazar belkiBig smile

-------------

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 11:01
Aaa süper bişeymiş Yasemin.Valla bende cdye atıyorum ama oda çok sağlıklı değil...Öğrende haber ver bize

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 11:13
bizde var ondan,adı hard disk,harici disk..ama yasmişle aynı şeyden mi bahsediyoz bilmiyorum,gri kalın ağır bi kutucuk işteLOLbizim filmlerimiz fotolarımız,lost cd lerimizLOLhep orda saklıdır..ama yasmişin kesin daha sosyetik bişeydirLOL

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 11:27
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

bizde var ondan,adı hard disk,harici disk..ama yasmişle aynı şeyden mi bahsediyoz bilmiyorum,gri kalın ağır bi kutucuk işteLOLbizim filmlerimiz fotolarımız,lost cd lerimizLOLhep orda saklıdır..ama yasmişin kesin daha sosyetik bişeydirLOL
LOLivetttttttttttLOLya dur sana inat kutusu varsa cekemm kendisini cekemLOLsana inat degilmiLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 11:28
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Aaa süper bişeymiş Yasemin.Valla bende cdye atıyorum ama oda çok sağlıklı değil...Öğrende haber ver bize
esim isden gelsin hemen yazdircam adini canimBig smileönceden nevarsa silinirdi simdik o olunca hic bir resim video silinmiyorrrrrrrrrLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 11:35

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 11:36

aha size gösterdim hersey alamanca yaziyor ama olsunLOLLOLLOLbutun resimler videolar ne varsa pc ait seyler bu kutunun icinde kaybolmaz yane alin sizdeeeeeeeeLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 12:17
birde flash dizkler var...minicik bişey usb ye takılıyor...çeşitli boyutları var...tabi çocuklar büyüyene kadar onlardan kaç tane almak gerkir bilemem...yasemininki daha kalıcı bişey toptan hallediyor hepsini.....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 12:18
Flash usb bellek var bende..Böyle ağır bi kutu değil,şu jet modemler gibi küçük bi aparat...

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:26

Harici disk kullanıyorum ben de. Yasemin'inkinin bir alt modeliLOLLOLLOL 500 GB veri saklıyor. Koca laptopum bile 250 GB olduğuna göre bu alet 2 laptopa bedelLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:29
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

aha size gösterdim hersey alamanca yaziyor ama olsunLOLLOLLOLbutun resimler videolar ne varsa pc ait seyler bu kutunun icinde kaybolmaz yane alin sizdeeeeeeeeLOLLOLLOL

Süper yaaa bundan bi tane lazım bize    

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:30
LOLyasemininkinin bir alt modeli demisin ya koptumaaaaaaaaaaa duyguLOLLOLLOLLOLLOLLOLdedim ama size israr etmeyin ekleyince son model oluyor diyeeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLhava atmak istemiyom ama siz kasiniyonuz ne yapamLOLLOLLOLLOLLOLsaygi ile egil isde önumdeeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:30
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Süper yaaa bundan bi tane lazım bize    
enisteye bu aksam söyle alsin sizedeeLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:32

tam zamani hava atmaninLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:51
yasemin seninkide 500 gb likmi$ :=)
bende almak istiom bu aletden ama daha koci$i kandiramadimm
biraz tuzludaaaTongue

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2010 Saat 14:57
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

yasemin seninkide 500 gb likmi$ :=)
bende almak istiom bu aletden ama daha koci$i kandiramadimm
biraz tuzludaaaTongue
LOLbak seninle aramizda fark yok sen avrupalisin alirsin LOLsadece kocani kandir basitLOLLOLLOLLOLLOLLOLbu sahiden guzel pc bozulcak diye korkum yokLOLönceden hep gittiler kizimin bebeklik resimleri hep silindi ona yaniyom bende ondan sonra inat ettirdim aldirdim onuBig smileoglumun var ama kizimin bir yasindan sonra resimleri kaldi elimde :((((

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat