sabırın sonu selamet mi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25386
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:07
Konu: sabırın sonu selamet mi
Mesajı Yazan: hande savaşan
Konu: sabırın sonu selamet mi
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2010 Saat 15:57
iyi günler Kadir bey benim kızım 9 aylık 7. aydan itibaren gece memelerini kestik rahat uyuması için doktorumuzun önerisiyle. 3 ay düzelmeyince uykuları tahlil istedi yaptırdık ve idrarında üreme çıktı. proteus/providencia spp. (>100,000 KOB/ml) doktorumuz bize rocephin 0.5g iğne verdi 7 gün yaptırıp ardından tahlil istedi. ardındanda idrar yollarından ultrason istedi. bu ilacın kızım için rahatsız edici bi yan etkisi olabilirmi? sizin bu konudaki görüşlerinizi almak istedim. bide kızım 2 üst 1 alt diş çıkardı ve iğneye başladığımız gün birbirlerine sürterek gıcırdatmaya başladı. muhtemelen tesadüf ama çok şiddetli bir şekilde yapıyor gıcırdatmayı. ne yapmalıyız? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2010 Saat 11:08
Çok kötü niyetli bir doktor...Sizi tuzağa düşürmüş.. 1) Rahat uyusun diye memeden kesilmez. Onun gayesi, memeden kesip, ek gıdalar ile sizi devamlı doktora muhtaç hale getirecek.. İkide bir yok sebze çorbası, yok çorbaya maydonoz ileve edilmesi diye ikide bir sizi doktora gitmeye mecbur kılacak. 2) İdrar tahlilindeki "NİTRİT" değerine bakın Negatif ise, İYE ile hiç alakası yok, eziyetten başka bir şey değil, bebeğe yazık. Bunların bebeklere bile hiç insafı bile yoktur. Sakın US filan çektirmeyin.3) Yeni diş çıkaranlarda diş gıcırdatmaları olabilir, önemsizdir. Eski maillere bakın, sizin gibi kaç kişileri dolandırdılar görürsünüz.
|
|