Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aşırı huysuzluk ve ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25430
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 16:29


Konu: aşırı huysuzluk ve ateş
Mesajı Yazan: kumru7763
Konu: aşırı huysuzluk ve ateş
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 13:45
kadir bey iyi gunler 17 aylık kızım yaklasık 3 gundur cok huy deiğiştirdi ve dun saat 15.00 dan beri ateşi 39.8 lere kadar cıkıyor ates dusurucu tamol verdım ılık dus aldırıyorum ve sırkelı bezllerle dusuruyorum ama dustukten sonra tekrar yukselıyor. cok hafıf ıshalı var gıbı halsızlık var ama burun akıntısı oksuruk yok. dıs cıkarıyor olabılırmı agzına bakınca gorunen bır sey yok ve daha oncekı dıs cıkarmalarında atesı olmamıstı. ne yapmam gerekıyor goturebılecegım ıyı bır hastane veya doktorda yok. kuzenımın tavsıyesı uzerıne bu siteye ve sıze danısmak ıstedım.
lutfen yardımcı olurmusunuzCry



Cevaplar:
Mesajı Yazan: kumru7763
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 14:47
kadir bey atesle beraber ıshalde basladı. sızden yardım beklıyorum


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2010 Saat 09:57
Yediği-içtiği bir gıdadan mikrop almış, sakın ilaç (hele antibiyotik)  vermeyin...İshal başlayınca kusma geçer. ( İstisna olarak; Rotavirüs enfeksiyonunda geçmez, ikisi beraber devam eder.) Yazarlar kısmında benim makalelerin olduğu bölüme girin ve "Ateş ve tedavisi" makalemi okuyun. Ayrıca "Alt forum" da, ateş ile ilgili mail ve cevaplarıda okuyun.


Mesajı Yazan: kumru7763
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2010 Saat 10:24
cok tesekkur ederım kadır bey kusma yok zaten. sadece ates ve cok az ıshal vardı bugun daha ıyı sanırım sadece paranox fıyıl verdım dun ıkı bugunse bır tane tekrar tesekkurler



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat