Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma kanlı kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25625
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 07:40

Konu: kusma kanlı kaka
Mesajı Yazan: DİLAYAREN
Konu: kusma kanlı kaka
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2010 Saat 00:43

kadir bey merhabalar.benim 3 aylık oğlum var ve 1.5 aylıktan beri sürekli emdikten sonra kusuyor çıkarıyor 6-7 sefer.ama çok sık emiyo sürekli istiyor.fakat birşeymi var diye dr.gittik 1.5 aylıkken  dr.kilo alımı çok iyi kimi çocuk böyle kusarak büyüyor 6.aya kadar azalır dedi ve sık emzir ama az emzir dedi.ve son zamanlarda kusmalar 2-3 sefere düştü.son zaman1 hafta önce ise kakası yeşil sümüksü sulu  ve kanlıydı.dr gittik ben gaita testi ister diye düşünmüştüm ama popoda çatlak var dedi krem verdi.flagyl ve debridat verdi hafif boğazıda kötü dedi.1 haftaya geçer dedi ama son 2-3 gündür kusan çocuk olmasına rağmen sürekli kusuyor ve kesik süt gibi değil su gibi.kakası normal sarı oldu yeşillik kalmadı 2 gün önce kan vardı yine ama şimdi yok.fakat dikkat ettiğim ilaçları  verdikten belli süre sonra kusuyor.hemde arka arkaya 2 dakka arayla su gibi.şimdi acaba eski günler geri döndümü diyorum yada ilaçlarmı dokundu diyorum sizce tekrar dr'a gitmelimiyiz.ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2010 Saat 12:38
Çok yedirdiğinizden oluyor. Fazla ısrarcı olmayın, 3 aylık bir bebek, memede 3-5 dakika kalsa, yeterlidir. Yeşil kakada çok yedi işaretidir. Eski maillere bakın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat