gece uykusu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25864
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 16:16
Konu: gece uykusu
Mesajı Yazan: msayhan
Konu: gece uykusu
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2010 Saat 11:17
hocam iyi günler kızım geceleri sıksık uyanıyo bizim içtiğimiz poşet melisa çayından versem zararı olur mu ne kadar vermeliyim? teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2010 Saat 11:41
Ben hiç kullanmadım, ama deneyebilirsiniz.
|
Mesajı Yazan: merwe
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2010 Saat 14:38
arkadaşım piyasada bizim içtiğimiz poşet çay markalarının bebe çayları mevcut ve içinde melisa,rezene vs bebeği rahatlatcak bi takım bitkiler mevcut,en azından dozunu bebeğe göre ayarlıyolardır içi daha rahat eder insanın
-------------
|
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 11:42
tamam arkadaşım çok sağolasın ama bizim kıza hiçbişi farketmio sanırım uyku bozukluğu var çünkü her saat başı mıkırdanıyo memeyi arıyor birde nette okudğum kadarıyla derin uykuya geçmeye çalışırken alışkın olduğundan memeyi ara diyor
|
Mesajı Yazan: BERKOŞ
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 13:54
Mama firmalarının sağlıklı çayları var bunlardan faydalanabilirsiniz Arkadaşım bizde rezene kullanmıştık.Gaz için. bence ofirmaların ürünlerini takip etmekte fayda var.
|
Mesajı Yazan: merwe
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 16:22
gece uyanmaları bizler açısından çok stresli oluyor,bol sabır gerekiyor,bizde 2 yaşından sonra memeyi ve biberonu bırakınca anca rahat etmeye başladık,bide kadir bey sipraktin şurup önerdi,1 gece yarım ölçek içirmemle epey düzene girdi,bazı geceler 1kez uaynıyo,bazende hiç uyanmıyo,sabah uyandığımda o geceyi deliksiz uyuduğuma inanamıyorum 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2010 Saat 17:59
gerçekten öyle sabır işi annelik rabbim sağlık versin kuzularımızıda sabrederiz. ben bu kış bitince memeyi kesmeyi düşünüyorum ozaman sipraktin şurubuda denerim çok teşekkür ederim
|
|