Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hamileyken Toplu Taşımada Yaşadıklarım..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25908
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 22:07

Konu: Hamileyken Toplu Taşımada Yaşadıklarım..
Mesajı Yazan: kukolka
Konu: Hamileyken Toplu Taşımada Yaşadıklarım..
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2010 Saat 17:49

28.09.2010

Sabah saat 8:30 civarı ve Metrobüsün Uzunçayır durağı. Yine kalabalık, yine insanlar işlerine yetişmeye çalışıyor. Bugün baya kalablık dönemine denk geldim. Kalabalıktan kapıya ulaşmak için en az 3-4 metrobüs geçti. Artık binebilir mesafeye yaklaştım. İnsanlar o kadar agresifleşti ki son geçen 4-5 dakika içinde, artık sarı çizgiyi geçerek beklemeye başladılar ve nihayet boş bir metrobüs durdu. Kalabalık kadın, hamile v.s demeden kapıya saldırdı. Herkes oturmak istiyordu J. Tabi ben de 6,5 aylık hamile, önce ayakta da gidebilirim diye düşündüm. Ama baktım baya insanlar itişiyor. İlk kapı yanında oturmuş olan, genç adama hitaben

-          Yer verir misiniz? Ben hamileyim dedim.

Adamın yüzündeki mimikler tam bir hayal kırıklığını gösteriyordu. Ama yer vermeme gibi bir şansı da yoktu tabi. Yüzündeki büyük hayal kırıklığını gizleyemeden, - “Tabi buyrun” demeden kalktı ve yerine ben oturdum. Adamın onca 20-30 dakikalık oturarak seyahat etme J  mücadelesi boşa gitmişti! Tabii bu kadar üzücü bir şey olamazdı sabah sabah.... 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2010 Saat 18:03
Toplumda böyle olaylara alışmak gerektiğini düşünmeye başladım. Confused
Kızıma 8 aylık hamileyken dolmuşa bindik eşimle.. Dolmuş, zaten balık istifi vaziyetindeydi, en son binenlerden biriydik biz de... Hamileyim dememe gerek yok, zaten karnım koca bir tepe gibi... Ben biner binmez oturanların, ya yere ya pencere tarafına bakmaya çalıştıklarını farkettim ve sinir oldum.Angry Güya beni görmemiş olacaklar, yada gözgöze gelmeyeceğiz ki kalk demeye fırsatım kalmasın.
 En arka köşede oturan bir bayan, bana seslendi: Lütfen buraya gelin, diyerek kalkmaya çalışıyor. Ben de :Teşekkür ederim rahatsız olmayın, şu dolmuşta en son kalkacak kişi sizsiniz, bakın kaç tane genç, başını çeviriyor kalkmamak için dedim. Dolmuş zaten kaç metrekare bir yer, sesimi herkes duydu tabi. ona rağmen kimse oralı olmadı Censored Censored CensoredCensored ve ben ayakta yolculuk yaparak evime ulaştım. Confused

Kalk deseniz bile bön bön suratınıza bakan kişiler var toplumda malesef...

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2010 Saat 19:41
ah evet buna benzer onlarca hikaye anlatabilirim yaşadığım ...

bi keresinde bana da 5 aylık hamileyken yer vermemişlerdi...hıh dedim demek ki hamile olduğum anlaşılmıyor diye düşünüp sevinmiştim

ankara metrosunda sarı koltuklar vardır..önceliği yaşlı,gazi ve hamile bayanlarındır...sıkıyosa vermesinler yer...tabeleleyi söker gözlerine sokarım

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2010 Saat 21:57
bacım sizler hamilelikten bahsediyorsunuz ben geçen tuğşatı hastahaneye götürdüm orda röntgen sırası bekliyoruz kadının biri oturmuş yanın da gelini var sapasağlam kadının koltuk deynekleri var gelin bir ara yerinden kalktı ben de hemen yanlarındayım gelin yerinden kalkar kalmaz yaşlı kadın koltuk deyneklerini gelinin yerine koydu kimse oturmasın diye Angrybir adam geldi ayaklarını tutuyor yürüyecek mecali yok teyze dedi yaşlı kadına koltuk deyneklerini çekte bir oturayım ayakta duramıyorum dedi kadın ne derse beğenirisniz gelinimin yeri orası gelin hasta olsa bişey değil de adamın hali perişan ben dedim amca gel buraya otur diye kadına da teyze burası hastahane herkes hasta böyle yer tutmak olmaz burda dedim ama boşa yinede yer vermedi kimseye gelin geldi tekrar oturdu işte bu kadar sorumsuzlar da var malesef AngryAngryAngry

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2010 Saat 21:57
bende yaşadım bu durumu.
8 aylık hamileyken.otobüs tıklım tıklım doluydu ve biz eşimle otobüsün en ön tarafında
ayakta bekliyorduk.tam da otobüsün yaşlı ve hamilelere ayrılmış kısmında genç bir adam
sinirime dokundu eşim yer verir misin hamile bayan var demişti ve oda paşa paşa kaltıı.
saygısız gözünün önündeyimm vee hamileler ve yaşlılar için ayrılan kısma oturmuş vee umurunda
bile olmuyor ayaktaki karnı burnunda bayan.
eğer kalkmasa şoföre şikayet edecektik çünkü orası bize ayrılmış bir yerdi zatenTongue

Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2010 Saat 22:03
Orjinalini yazan: cansu cansu Yazdı:

bende yaşadım bu durumu.
8 aylık hamileyken.otobüs tıklım tıklım doluydu ve biz eşimle otobüsün en ön tarafında
ayakta bekliyorduk.tam da otobüsün yaşlı ve hamilelere ayrılmış kısmında genç bir adam
sinirime dokundu eşim yer verir misin hamile bayan var demişti ve oda paşa paşa kaltıı.
saygısız gözünün önündeyimm vee hamileler ve yaşlılar için ayrılan kısma oturmuş vee umurunda
bile olmuyor ayaktaki karnı burnunda bayan.
eğer kalkmasa şoföre şikayet edecektik çünkü orası bize ayrılmış bir yerdi zatenTongue

sorumsuz çok canım malesef Angry

-------------

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 07:29
Dilerım bigün buraya anlatacak güzel anılarım olur kızlarSmile

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 08:50
bu böyle gelmiş böyle giderAngry

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 09:03
bende burhaniyede 7 aylık hamile iken otobüse bindik eşimle kimse kalkıp yer vermedi
eşim hayretler içinde kaldı nasıl bir dönem yaşıyoruz diye. ben söyleyecem biri kalsın sen otur dedi
bende hayır şükür sıkıntım yok dedim. sen beni sıkı tut ani frende düşmeyeyim dedim.

Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 09:29
bıgun sabah işe geç kaldım arabada bozulku galıba otobuse bınmem gerek. neyse kuyruga gectım beklıyorum benden sonra kımse yok sole sagıma soluma baktım kuyruk dıger tarafta ben sıranın basına gecmısım aaa kusura bakmayın ben burayı kuyruk sonu sanmıstım dedım yanımdakı bayan sız hamılesınız ıster basta ıster sonda bekleyın nasılsa oturacaksınız muhım degıl oyuzden seslenmedım dedıLOL
yer vermeyenler oluyor dogru ama boyle guzelıklerde oluyorSmile

Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 09:34
bıde erkekler yer vermıyordur ama bayanlar erkeklerden çok daha duyarsız. hamile bir kadını en iyi anlaması gereken bayanlar ama dolmuşta otobüste kafasını çevirip görmezden gelenler yine onlar.
şu zamana kadar bayanların bana yer verdiği pek olmadı ama erkekler kalkıp yer veriyor. olması gereken bayana yer verılmesı gıbı düşünebiliriz belki ama bence bayanların daha duyarlı olması lazım hem cinslerine

Mesajı Yazan: kevok
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 10:06
bende 7 aylık hamileydim hastahaneye kontrole gidiyorum beledye otübüsüne bindim ama tıklım tıklım  hareket etti bir iki dakika kimse yer vermedi bende kimseyi yerinden etmek istemedim çünkü yolculuk boyunca ters ters bakıyorlar bende hemen girişte şöförün yanıbaşındayım kendimi zor tutuyorum birden araba durdu şöför aynaya bakarak bu bayana yer verecek insan yok mu yoksa ben yerimi verecem dedi şok olmuştum birden 5  6 kişi yerinden kalktı abla geç diye verhasıl oturdum ha bu arada yol parasıda almadı şöför   allah kaza bela vermesinSmile

-------------
DENİZ KOYDUM ADINI   

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 10:40
9 ay boyunca belediye otobüsü ile işe gidip geldim; 3 otobüs sabah, 3 otobüs akşam, evle işyeri arası tamamen zıt,bunca aktarma dışında mutlaka yürüme mesafesi gerektiren yerlerde, özetle otobüs,dolmuş güzergahlarına çok tersBig smileBig smile

Bir değil, bin anı yazarım da çok olur şimdi.LOLLOLLOL

Kontrole de her zamanki gibi belediye otobüsü ile gittim, kimse yer vermedi, ben de zaten kimseden yer istemem hamileyim diye, rızası yoksa hiç vermesin daha iyiBig%20smile İş görüşmesine giden ama tarif edilen yeri bilmeyen bir kadını götürdüm ve kontrolüme geç kaldım, akşam 6 ya geliyorduLOL Yani doğuma bir belediye otobüsünde ve ayakta gitmiş oldumLOLLOL Trafikle birlikte 45-50 dak.LOLLOL

Kontrol eder etmez doktor, yarım saate doğuruyorsun dedi ve öyle de olduBig smileBig smile

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 10:47
inanılmaz...

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 10:51
Valla en az 20 defa yolculuk yaptım Metrobüs ile ve kendi isteği ile sadece 1 defa bir bayan yer verdi. O bayan da
- Ben de sizin gibi çok yolculuk yaptım hamileyken. Kimse yer vermiyor dedi :)

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 10:54

Başka bir gün - 07.09.2010

Sabah saat 08.00 civarı.  Durak çok kalablık değil. İlk gelen ve Zincirlikyu’ya giden metrobüs’e bindim. Orta kapıdan binmiştim. Durduğum yerde,  önümde iki genç adam 30 - 35 yaşlarında oturuyordu. Pencere kınarında oturan Turkcell tişörtü giyinmiş gayet dinamik, muhtemelen pazarlamacı/ satış temsilcisi olarak çalışıyordu. Kulağına kulaklık takmış ve pencereyi seyrediyordu. Beni ya görmüordu, yada görmemezlikten geliyordu. Yanındaki yani tam benim yanımda oturan ise biraz daha yaşlı ama yine orta yaş grubuna giren bir adamdı. Önce, ayakta giderim sorun olmaz, zaten maximum 20 dakika süren bir yolcukuluk, diye düşünüyordum, ama gittikçe bebğin aşağıya indiğini ve zorlanmaya başladığımı hissettim. Bebeğime bundan dolayı kötü bir şey gelirse benim sorumluluğum diye düşündüm.  Bu yüzden oturmam gerekiyordu. Metrbüste baya insan vardı, ama karnım burnumda olmasına rağmen kimse yer vermeyi yada birilerini uyarmıyordu. Mecburen ortalığa

-Yer verebilir misiniz? Dedim.

Penecere kenarında oturan genç adam

-          Bana mı söylüyorsunuz dedi?

-          Ben kim yer verirse ona söylüyorum dedi. Adam karnıma baktı J

-          Buyrun. Pardon ben görmemiştim - dedi. J

Ben de son 10 dk. Oturarak seyahat ettim.

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 10:56
Orjinalini yazan: kukolka kukolka Yazdı:

inanılmaz...

Ben eskilerdenim, diğer arkadaşlarım da bilirler bu konularda neler yaşadığımıLOLLOL2.doğum hikayem, hayatım, yollar ve toplu taşıma araçları ile bir bütün, malzeme çok anlayacağın bu konudaLOLLOL

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 11:03
Benim de hamileyken başıma böyle çok olay geldi ama en unutmadığım şu
Kız kardeşimle m.köyden evime geliyoruz otobüsteyim..elimizde bir kaç poşet var..Otobüsün en arkasında ayaktayız..çok kalabalık,poşetleri bile tutmakta zorlanıyoruz..
Koltukta oturan adamın biri demezmi ''poşetlerinizi verin ben tutayım''

Gerek yok çok yardım seversiniz ama dedim...

Adam bana yer vereceğine poşetlerime yer vermek istedi yaa..Kardeşimle aklımıza hergeldiğin de konuşup güleriz

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: yunahu
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2010 Saat 11:49
ben çok fazla yani çalışan arkadaşlar kadar otobüse metrobüse binmem ama ne zaman binsem (nezaman diyorum çünki şimdide kucağımızda bebek var diye verirler sağolsunlar ) mutlaka yer verirler lakin işin utanılacak tarafı örneğin 10 kere metrobüse bindiysem 1 yada 2 kere genç birileri yer vermiştir ötekiler hep babam yaşında adamlar kalkıp gel ''kızım otur'' der yanında bazen bi genç olur hiç istifini bozmaz.

Ayy öyle çok korkuyorum ki benim çocuklarımda böyle terbiyesiz olacak saygısız olacak diye inşallah olmazlar

birkeresinde sağolsun 25-30 yaşları arası bir bey yervermişti aramızda da biraz mesafe vardı insanlar yol veriyorlardı ben oraya varana kadar adamın kalktığı yere bi kadın hop yerleşiverdi ben dahil görenler bi hoş oldular çünkü normalde kadının beni görmemesine imkan yoktu ama Geek
 neyse adam '' ben şu hamile bayana yer vermiştim '' deyip kadını kaldırdı.

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: esma24
Mesaj Tarihi: 07 Eki 2010 Saat 22:30
çoğunlukla orta yaşlı insanlar yer veriyorlar gençler çok duyarsızlaşıyor ama bunu yapan da biz anneleriz otobüste artık bayanlar yanlarına çocuklarını oturtup kimseye yer verdirtmiyorlar üstelik ücret ödemedikleri halde çocuklarını yaşlı ve ya hamile biri geldiğinde kucaklarına almıyorlar hatta geçen gün kadının biri çocuğunu yaşlı birine yer verdi diye nasıl azarlamıştı otobüste
bende bir gün iki çocuğumla sıkış sıkış bir koltukta oturuyordum hamile bir bayan bindi epeyce bir süre yer veren olmadı sonra dayanamadım artık biraz da yüksek sesle gelin siz buraya oturun dedim çocukları beraber tutarız bayan yok olmaz sizde çocuklusunuz dedi en sonunda arkalardan birisi utandı herhalde de çağırıp yer verdi hamile bayana
yaşlılar neyse diyorum ama hamile bir bayana mutlaka yer verilmeli can taşıyor allah korusun otobüs ani fren yapsa taşıdığı cana bir şey olsa hepimize vebal olur ben kesinlikle gitmem ayakda öyle bir durumla karşılaşsam mutlaka yer isterim sonuçta ön koltuklar hamilelere ayrılıyor yer vermek zorunda insanlar
madem onlar yer vermeyecek kadar yüzsüzler utanmıyorlar hamilelerde onlarlardan daha utanmaz olup mutlaka hak ettikleri yerlere oturmalı

-------------
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım

Mesajı Yazan: nhlrd
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2010 Saat 12:23
Ben de hamileyken en fazla 10 kere otobüse binmişimdir, ve hep kalabalık olur iş çıkışı otobüs, bizim oraları da yokuşlu ve virajlı olduğundan da otobüsler çok ani manevralar yapar,çok korkardım karnımı sert bir şeklide vuaracağım bir yere diye.sadece 1 kere yer verdi birisi o da genç bir erkekti.kadınların burnuna girecek karnım ama nasıl kadınsa nasıl anneyse bunlar birtürlü yer vermezlerdi.
geçenlerde bir kadın yanına kızını oturtmuş 7-8 yaşlarında, bak diyor kızına otobüs kalabalıklaştıkça başını çevir uyuma takliti yap tamam mı bir de gülüyordu, ikisini de otobüsten atasım geldi, yetiştirme çok önemli çoookk
bir de geçenlerde kucaklarında bebekleri olan 2 ayrı zamanda iki ayrı aileye yer vermeye kalktım ki ikisinde de benim kalkıp yer verdiğimi görünce erkekler hemen fırladı,siz oturun biz yer veririz diye.yaaa aklınız nerdeydi diceksin hadi diyorsun neyse...bebek bu yaa nasıl içleri dayanıyor anlamıyorumki bunların

-------------
gülücüklü günler

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2010 Saat 12:58
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Benim de hamileyken başıma böyle çok olay geldi ama en unutmadığım şu
Kız kardeşimle m.köyden evime geliyoruz otobüsteyim..elimizde bir kaç poşet var..Otobüsün en arkasında ayaktayız..çok kalabalık,poşetleri bile tutmakta zorlanıyoruz..
Koltukta oturan adamın biri demezmi ''poşetlerinizi verin ben tutayım''

Gerek yok çok yardım seversiniz ama dedim...

Adam bana yer vereceğine poşetlerime yer vermek istedi yaa..Kardeşimle aklımıza hergeldiğin de konuşup güleriz

nasıl bir mantıktır bu ya poşetlerini tutayım ne olur kalksada yer verse poşetmi ağırlıkmış yaniiTongueTongueLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2010 Saat 12:59
Orjinalini yazan: nhlrd nhlrd Yazdı:

Ben de hamileyken en fazla 10 kere otobüse binmişimdir, ve hep kalabalık olur iş çıkışı otobüs, bizim oraları da yokuşlu ve virajlı olduğundan da otobüsler çok ani manevralar yapar,çok korkardım karnımı sert bir şeklide vuaracağım bir yere diye.sadece 1 kere yer verdi birisi o da genç bir erkekti.kadınların burnuna girecek karnım ama nasıl kadınsa nasıl anneyse bunlar birtürlü yer vermezlerdi.
geçenlerde bir kadın yanına kızını oturtmuş 7-8 yaşlarında, bak diyor kızına otobüs kalabalıklaştıkça başını çevir uyuma takliti yap tamam mı bir de gülüyordu, ikisini de otobüsten atasım geldi, yetiştirme çok önemli çoookk
bir de geçenlerde kucaklarında bebekleri olan 2 ayrı zamanda iki ayrı aileye yer vermeye kalktım ki ikisinde de benim kalkıp yer verdiğimi görünce erkekler hemen fırladı,siz oturun biz yer veririz diye.yaaa aklınız nerdeydi diceksin hadi diyorsun neyse...bebek bu yaa nasıl içleri dayanıyor anlamıyorumki bunların

maşallah güzel terbiye veriyor evladına geeceğe nasılsa bencil hazırlıyor çocuğunu yazık yazık böyle annnelerde var demek ki....TongueTongue

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eki 2010 Saat 13:01
Orjinalini yazan: yunahu yunahu Yazdı:

ben çok fazla yani çalışan arkadaşlar kadar otobüse metrobüse binmem ama ne zaman binsem (nezaman diyorum çünki şimdide kucağımızda bebek var diye verirler sağolsunlar ) mutlaka yer verirler lakin işin utanılacak tarafı örneğin 10 kere metrobüse bindiysem 1 yada 2 kere genç birileri yer vermiştir ötekiler hep babam yaşında adamlar kalkıp gel ''kızım otur'' der yanında bazen bi genç olur hiç istifini bozmaz.

Ayy öyle çok korkuyorum ki benim çocuklarımda böyle terbiyesiz olacak saygısız olacak diye inşallah olmazlar

birkeresinde sağolsun 25-30 yaşları arası bir bey yervermişti aramızda da biraz mesafe vardı insanlar yol veriyorlardı ben oraya varana kadar adamın kalktığı yere bi kadın hop yerleşiverdi ben dahil görenler bi hoş oldular çünkü normalde kadının beni görmemesine imkan yoktu ama Geek
 neyse adam '' ben şu hamile bayana yer vermiştim '' deyip kadını kaldırdı.

ohhhhh ne güzel etmiş adam helal olsun valla terbiyesiz bide hamile bayana verilen yeri kapıyor TongueTonguepaşa paşa kaldırırlar işte böyle LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: canan dogan
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2011 Saat 02:17
1 aylık hamıleyım henüz tabıkı bellı degıl gecen mecburen esımı bekleyemdımden umranıyeye gıtmem gerektı kendım şişlide oturuyorm 2 yasında kızım da kucagımda otobus kalabalık yarısı uyma taklıdıyle yarısı cep telefonuyla ugrastı kollarım koptu kımsede kalkıp oturun demedı 1 durak kala bırı ınerken gelın oturun hadi dedi ınat ya oturmaadım cok kotu oldum daha da mecbur kalmadıkca bınmemConfused

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 12:07
İşe gıdıyorum serviste seyır halındeyız arkadaslardan biri kiracın kızmı erkekmı dedi
Önce anlamadım sonra jeton düştü bunu soran erkekSmile
Erkek dedım hımmm pipili yani dedi buyur burdan yakTongue

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 15:23

Size soruyu soran dallamaya iyi dileklerimi ileteyim önceTonguesalak tiplerden nefret ederimDead

Bu konu tam benlik,8 buçuk ay hergün,hatta pazarda dahil hep otobüslerde yolculuk yaptım...Öyle sabah gideyim akşam döneyim değil,sürekli indi bindi yaparak...Eminönü,Şişhane,Mecidiyeköy,Aksaray vs.hele Tahtakale ve sirkecideki hanların merdivenlerini çıkarken gözümden yaşlar geldi sancıdan.....
Neyse otobüsler çoğunlukla dolu olurdu,bi Allahın kulu yer vermezdi,sıkış sıkış karnımı koruma çabasında  yolculuk ederdim...Eşime hep söylerdim abartma derdi,bi keresinde onunla yolculuk yaptım yine yer vermediler,söylene söylene bi hal oldu ama genede yer vermedilerShocked..
Bi keresinde Şişlide otobüsü kaçırdım,el ettim durmadı,bende adliyenin ön tarafından diğer caddeye geçtimki öteki durakta yakalayım,koşa koşa gittim yakaladım 7 aylıktım şoför bilseydim dururdum hakkını helal et dediLOLLOL
Vel hasıl bende o kadar çok hikaye varki,bi keresinde yaşlı bi kadın yer verdi bana gençler utansın diye,yinede o kadına bile yer vermezlerdiTongueha çocuk doğduktan sonrada dururm değişmedi,hatta gecen kucağımdaydı koca çocuk ''zuhal karnımdayken ayakta daha rahattım ben''dedim bağıra bağıra,sonuç 1 saatlik yolda çocuk kucamda geldik,birde inecekleri zaman yer veriyolarya küfrediyom artık resmen suratlarınaLOL

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 16:08
ahhh ahhhh böyle büyük şehirlerde sorumsuzlar oluyor ne var sanki hamilelere yer verseler ölürlermi hayret bişey ya insanlık kalmamış bide koca karnını görmeden itip dururlar TongueTongueTongue

-------------

Mesajı Yazan: Seçil
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2011 Saat 11:40
Daha bebeğim çok küçük ama ilerde benim başıma gelmesi muhtemel..
İnsanlarımız öyle duyarsız ve umursamaz ki hamile misin,hasta mısın farkında değiller..
Biz çocuklarımıza bu terbiyeyi vermeliyiz ki aynısını onlar da yaşamasın.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat