Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yard.olurmusunuz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26252
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 17:11

Konu: yard.olurmusunuz
Mesajı Yazan: nilufer
Konu: yard.olurmusunuz
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 00:12
bişey sormak istıyorum.bu forumda da resım yollayabılmek için 100 msj yazmalısınız dıye bı sacmalık varmı yoksa dırekt resım yukleyebılıyormuyuz...???

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 00:55
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23407&title=foruma-resim-ekleme-resimli-tarif - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23407&title=foruma-resim-ekleme-resimli-tarif
resim yollayabilmek icin böyle bir sorun yok canim....bence biraz  daha guzel soru sorabilirdiniz ..ben size yine nazikce cevapliyom bakin ...verdigim linkden devam edebilirsiniz ..

-------------

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 10:44

Yasminim sanırım bu arkadaş başka bir sitedeki zorunlu kurala sinirlenmiş bizim sitede bu kural varmı diye sormuş ama dediğine bende katılıyorum.

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 10:46
kullanılan üslup ve kelimeler herzaman heryerde önemlidir.Wink

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 10:50
sadece varmı dıye oyle bışey dıye sordum kotu bı nıyetım falan yoktu baska sıtelerde hep bu sorun vardı yok 100 msj yok 150 msj yazın dıye boyle bı sacmalık varmı dedım yalnış anladıysanız ozur dılerım yınede....

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 10:59
güzel arkadaşım kötü niyetin var demedikki. sadece kullandığın kelime itici geldi o kadar. biraz daha düzgün bi cümle kurulabilirdiWink

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:01
diger sıteye sınırlendım hemen arkasından bu sıteyı buldum ve oyle bı msj yazdım bu kadar kotu nıyetlı olmaya gerek yok bıraz anlamaya calışın tesekkur ederım arkadaslar...

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:19
kötü niyetli değiliz sadece bunu bilmeni isterimSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:22
kotu nıyetın var demekkı yazmışsınız..ne gıbı bır art nıyetım olabılırkı sadece 1-2 foto yuklıcektım,dıger sıtede problem cıkınca buraya sordum nıye bu kadar uzadı anlamadım.

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:25
yaklaşımını doğru bulmadığım için artık karşılık vermeyeceğim güzel arkadaşım. kendine iyi bakSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:26
pişman ettın valla yazdıgıma zaten...

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:39
arkadaşım öncelikle hoş geldiniz ..
yazdıklarınızda kötü bir niyetiniz olmadığınız belli . olay gereğinden fazla uzamış .bunları hiç yaşanmamış sayıp yasemin arkadaşımız verdiği linkten yardım alabilrisiniz...

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 11:42
teşekkur ederım zehra.evet bencede fazla uzadı yalnış anlaşıldıgımı duşunuyorum ve cok uzuldum.neyse yasemın arkadasımada teskkur ederım bırazdan yuklememi yapıcam..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat