forum çookkk yavaş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26303
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 20:50
Konu: forum çookkk yavaş
Mesajı Yazan: Kevser
Konu: forum çookkk yavaş
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:22
Arkadaşlar forumdaki sayfaları bir hamlede açamaz oldum, sizlerde de böyle bir sorun var mı?
Haluk Bey (eğer diğer arkadaşlarda da varsa) bunun sebebini öğrenebilir miyim lütfen... Bunu halledebilmek mümkün mü?
Teşekkür ederim...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:23
çoook diyemem ama bendede bi yavaşlama var
------------- ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:23
evet canım bendede var aynı sorun
|
Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:26
aynen
------------- ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: oĞuZuMM
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:26
bende de aynı soruunnn çok olmasa da..
|
Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:28
vala evet tam üstüne bastın canım ben de aynı sorunu yaşıyorum sayfanın açılmasını bekliyorum resmen .... mesaj yazmak sayfaları takip etmek zor oluyor..... birde şu cicibebe reklamında çok takılıyor sayfanın devamı açılmıyor
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:30
Bazen bir kaç saniye bekledikten sonra açılıyor, bazen de beklemekten yoruluyorum, bir türlü açılmıyor Geri tuşuna basıyorum. Takılmaya devam ediyorsa forum ana sayfasına falan basıyorum, zorla yani...
|
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:32
Kevser-Şevval Yazdı:
Arkadaşlar forumdaki sayfaları bir hamlede açamaz oldum, sizlerde de böyle bir sorun var mı?
Haluk Bey (eğer diğer arkadaşlarda da varsa) bunun sebebini öğrenebilir miyim lütfen... Bunu halledebilmek mümkün mü?
Teşekkür ederim...
|
Devamlı böyle mi yoksa bir süredir mi? Serverlarda kısa süreli (bir iki saati geçmeyen) geçici problemler olabilir.
Diğer siteler hızlı açılıyor da sadece AOA mı yavaş açılıyor?
Bir çok sebep olabilir... Bizim serverlarımızdan olabilir, bizim serverların sizin bulunduğunuz bölgeye erişiminde olabilir, sizin servis sağlayıcınızdan olabilir, sizin bölgenizden olabilir, vs.
Ben bizim serverlara baktıracağım...
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:37
Bir ara yine olmuştu (belki de geçen aydı, tam hatırlanıyorum) ama bu, bir süredir var... Başka bir siteyi de hiç denemedim aslında sadece AOA açık kalıyor, kaç gündür başka siteye girmedim... İlginiz için teşekkürler...
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:39
yok vala haluk bey bi kaç gündür bizim sitede böyle... diğer sitelerde bi sorun yaşamıyorum..... diğer arkadaşlarımı bilemem... çok sıkıntı yaşıyorum deli ediyor resmen... konulara yetişemiyorum
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:42
emre Yazdı:
yok vala haluk bey bi kaç gündür bizim sitede böyle... diğer sitelerde bi sorun yaşamıyorum..... diğer arkadaşlarımı bilemem... çok sıkıntı yaşıyorum deli ediyor resmen... konulara yetişemiyorum
|
Bir bakıyoruz şimdi... Bende normal görünüyor ama bir restart çektirelim, servera bakalım...
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:42
bende cok hizli
-------------
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:43
Kevser-Şevval Yazdı:
Bazen bir kaç saniye bekledikten sonra açılıyor, bazen de beklemekten yoruluyorum, bir türlü açılmıyor Geri tuşuna basıyorum. Takılmaya devam ediyorsa forum ana sayfasına falan basıyorum, zorla yani...
| kevsercigim forumun cerezlerini silsen basdan belkim düzelir fikir iste
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:48
yasemin Yazdı:
bende cok hizli
|
O zaman büyük ihtimal, servis sağlayıcı sorunudur. Sizin servis sağlayıcınız (TTNet, Uydunet vs.) bizim servis aldığımız hosting firması ile arasındaki problem olabilir. Servis sağlayıcınızın genel veya sizin bulunduğunuz bölge ile alakalı bir problemi olabilir.
Çünkü sitenin serverından kaynaklansa herkeste yavaş olur. Hele ki bizim server Türkiye'de ve Almanya'daki bir kullanıcı rahatça ulaşabiliyorsa bizim çıkışlarda bir problem yok demektir. Genelde yurtdışındakiler server'ı Türkiye'de olan bir siteye girerken daha çok problem yaşar ama onların da bağlantı hızları genelde buradan iyidir.
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 10:50
yasemin Yazdı:
bende cok hizli
|
sen çorbadansın yasemin sizin net hızın bizimkine göre 5 katı, tabi açılır sayfalr...
-------------
|
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 11:12
be çerezleri silince hızlandı
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 11:35
Bende de herhangi bir problem yok
|
|