gece alt ıslatma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26309
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 13:22
Konu: gece alt ıslatma
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: gece alt ıslatma
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 12:53
hocam oğlumun tuvalet eğitimini gece hariç tamamladık siz daha öncede söylemiştiniz gündüz tamamen kontrol etmeye başladıktan onra gece bezi çıkartın diye öyle yaptım çok şükür gündüz hiç kaçırmıyor ama gece:(( hiç umrunda değil bez bağlıyorum sabaha kadar davul gibi oluyor bağlamıyorum 1-2 kere tuvalete kaldırıyorum ama yinede yapıyor bazen değiştirmiyorum rahatsız olur ıslaklıktan kalkar diye umrunda bile değil 3 senenin alışkanlığıı kolay değil bir kerede bırakmak ama sorum şu gündüz bu kadar kontrol edebilirken gece hala farkına varmaması sorun olduğunu mu gösterir?birde ıslak yatması hastalanmasına neden olurmu?herkes kızıyor 3 yaşına geldi hala mı öğrenemedi bezi ilk öğretmeye başladığımda tamamen bırakacakmışm alşmış bu hep öyle gidermiş :( gerçekten öylemi?
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 13:31
hocam birde 14 aylık oğlum var çok yavaş gelişimi günlük süt tüketimini artır demiştiniz 750ml süt ütelik iştahı çok iyi çok güzel yemek yiyor neden bukadar yavaş olabilir gelişimi 9500 kg yaklaşık olarak
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 13:31
Öğrenmez, öğrenmez... Millete ne oluyorki??? Bu tamamen soya çekim bir iştir, bazısında erken, bazısında geç olur. Siz ne kadar gayret ederseniz edin, o bildiğini okur, ama zamanı geldiğinde kendisi halleder. Bekleyin ... Biz ancak 4 yaşından sonra işeyenlere karışıyoruz..
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 13:33
ıslak kalmasında bir sorun varmı peki hemen değiştirmem gerekirmi
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2010 Saat 13:35
Yok, olmaz bir şey. Üşüreyek hasta olunmuyor.
|
|