hocam iyi günler benim 14 aylık ikiz erkek bebeklerim var...oğullarımdan biri ağustostan beri sürekli kusuyor...bazen her öğünde bazen tek öğünde bazen artan bazen azalan bir kusma süreci yaşıyoruz..ben hep o dönem sık hastalanıp kullanılan ilaçlara bağladım..nerdeyse 1.5 aydır antibiyotik türü ilaç kullanmamıza rağmen yine de devam ediyor.doktor reflü olabilir dedi.laç kullanmalı mıyım?bir de sürekli burnu dolu serum fizyoloji cold mix hiç işe yaramıyor..ve doktor her kontrolde boğazları şiş diyor..alejisi olabilir dedi ama ben ilaç kullanmak istemedm olabilirlerle ilaç kullanmak pek mantıklı gelmiyor...çocukta alerjiyi anlamanın yolları var mı?evde çok fazla deterjan kullanmamaya çalışıyorum toz yok parfüm sigara kokusu yok neden olur bu alerji?nemli bir bölgeye geldik acaba o da yapabilir mi burun tıkanıklığı?
bir de gelişimi nasıl sizce 33 haftalık doğdular 1800-2600 şuan 9600-10600 boyları da 78-80 cm..ve sütü nerdeyse kestiler hocam yoğurt muhallabi tarzı yiyorlar ama süt içmiyorlar..
|