Merhaba Özlem Hanım
Benim 3 yaşında kızım var.Ben çalıştığım için anneannesi bakıyor. Etrafında yaşıtı sayılabilecek çocuk yok denecek kadar az ve ben onun arkadaşa hasret olduğunu hissettiğmden kreşe vermeyi planlamıştım.Ancak maddi sorunlarımız nedeniyle bu yıl gönderemedik. Ancak kızım giderek bana ve anneannesine bağımlı olmaya başladı. Biz olmadan ne babasıyla ne dedesiyle mümkün değil kalamıyor. Yani örneğin babasına bırakıp bakkala bile gitmeme izin vermez. O derece bir bağımlılık yani. Parkta biz bankta oturalım onu izleyelim mümkün değil. Yanında hemen dokunacağı uzaklıkta olacağız ve o kaydıraktan kayacak veya sallanacak. Önümüzdeki yıl kreşe kesinlikle göndermek istiyorum ancak bu bağımlılıkla çok zorluk yaşayacağız gibi geliyor. Kreş yöneticisi ağlasa da siz arkanızı dönecek gideceksiniz başka yolu yok bunun dedi. Ben o zaman kadar biraz bağımsız olmasını sağlamak için neler yapabilirim acaba? Ben hamileyim istiyorum ki babasıyla da yalnız vakit geçirebilsin artık.Babası bu konuda neler yapabilir?Yoğun çalıştığı için,işi gereği yurt dışına sık çıktığından mı artık bilmiyorum ama babasıyla bir bakkala bile gitmiyor ben olmadan.Sözde babasına düşkün,öper sarılır babacım der ancak ben veya anneanne olmadan dedeyle de babayla vakit geçirmez.Önerilerinize çok ihtiyacımız var.Uzun oldu biraz kusura bakmayın...
|