Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kan degerlerı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26427
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:44

Konu: kan degerlerı
Mesajı Yazan: hiray
Konu: kan degerlerı
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 18:02
Shockedlutfen yardım ben yenıyım sıtede  Clown      bız bu ay bebeki stıyorduk Big smile gunum 1 gun gectı Big smileben hastaneye gıttım ıdrar ve kan verdım ıdrar hemen cıktı negatıfdıErmm kanı beklıyemeden gıttım sonra alırım dedım sonra ben 4 gun gecmıştıkı regl oldumCry ama gogsum sut ınıyor gıbı sızlıyorduShocked ve regl 5 gununde hastaneye testı alıp dktr cıkacaktım aldım cıktım soyeldım sonuç  bcg 0.68dı ama teste 0 5 olan hamıle degıldır yazıyordu
1 haftalık hamıle degerıde0 .50  başlıyordu dktr hamıle olsan senın 5 haftalık olmam lazım dedı  şimdı ben hamılemıyım tekrar bır hafta sonra kan verecem                                                        

Cevaplar:
Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 18:19

bilemiyeceğim demekki vakti var bu ne acele olur inşaallah allah sana ikiz versin canım

-------------

Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 18:19
çok anlamam ama kimyasal gebelik gibi bişey yaşamışsın cnm

-------------
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 18:25
bu ne acele ne demek benım 4 yaşında kızım var yenı evlı degılım kı canım ben belırtmemışım ikizde de fena olmaz LOLhanı ...

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 18:37
[QUOTE=hiray]bu ne acele ne demek benım 4 yaşında kızım var yenı evlı degılım kı canım ben belırtmemışım ikizde de fena olmaz LOLhanı ...[/Q
benimde 3yaşında kızım var 2karasızım sanki hiç çocuk sahibi olamamış gibi yazmışsın yok ozaman ikiz zor olur canım

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 18:47
olursa başimın ustune arkadaşım benım derdım başka şımdı acaba neyım benLOL

Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 00:00
[QUOTE=hiray]Shockedlutfen yardım ben yenıyım sıtede  Clown      bız bu ay bebeki stıyorduk Big smile gunum 1 gun gectı Big smileben hastaneye gıttım ıdrar ve kan verdım ıdrar hemen cıktı negatıfdıErmm kanı beklıyemeden gıttım sonra alırım dedım sonra ben 4 gun gecmıştıkı regl oldumCry ama gogsum sut ınıyor gıbı sızlıyorduShocked ve regl 5 gununde hastaneye testı alıp dktr cıkacaktım aldım cıktım soyeldım sonuç  bcg 0.68dı ama teste 0 5 olan hamıle degıldır yazıyordu
1 haftalık hamıle degerıde0 .50  başlıyordu dktr hamıle olsan senın 5 haftalık olmam lazım dedı  şimdı ben hamılemıyım tekrar bır hafta sonra kan verecem                                                        

[/QUOhiç böyle bişey duymadım ilginç biyaşıma daha girdim misali hayırlısı bizide haberdar et neymişUnhappy

-------------

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 07:23
zaten regl olduğunu yazmışsın
demek ki hamile değilsin
ben mi yanlış anladım

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 07:33
hamile değilsin canım

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 09:47
Orjinalini yazan: hiray hiray Yazdı:

Shockedlutfen yardım ben yenıyım sıtede  Clown      bız bu ay bebeki stıyorduk Big smile gunum 1 gun gectı Big smileben hastaneye gıttım ıdrar ve kan verdım ıdrar hemen cıktı negatıfdıErmm kanı beklıyemeden gıttım sonra alırım dedım sonra ben 4 gun gecmıştıkı regl oldumCry ama gogsum sut ınıyor gıbı sızlıyorduShocked ve regl 5 gununde hastaneye testı alıp dktr cıkacaktım aldım cıktım soyeldım sonuç  bcg 0.68dı ama teste 0 5 olan hamıle degıldır yazıyordu

canım benim b-hcg değeri 10 üzeri olursa anlam ifade eder. ve 5 haftalık bi gebelik için bu değer çok  çok yüksek olması lazım. yani bence gebelik yok sendeConfused

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: saklibahce
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 16:31
ben 5.haftada öğrendim, 6800lerde çıkmıştı değerlerim.

bence 0.18 gibi bir rakam seni heveslendirmesin.ayrıca adetide yaşamışsın. bu ay kısmet değilmiş, bir dahaki aya inşallah :)

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 27 Eki 2010 Saat 23:30
arkadaşalar evet hamıle degılım dıkkatsızlık sonuu dktr bılememış Angryhayırlısı olsun

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2010 Saat 08:39
canım mevlam hayırlı zamanlarda sağlıkla versinNuke

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat