Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ev işi yapan babalar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ve babalar
Forum Tanımlaması: (Babalar hakkındaki yazılarımız ya da babaların yazdıkları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26725
Tarih: 07 Tem 2025 Saat 08:48

Konu: Ev işi yapan babalar
Mesajı Yazan: peperutka
Konu: Ev işi yapan babalar
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 19:18

İngiltere’de Çalışan Aileler Kurumu tarafından üniversitelere yaptırılan ve Lancaster Üniversitesi’nin yıl boyunca 1100 baba ile görüşerek gerçekleştirdiği araştırma sonucunda, ev işlerine yardım eden, çocukları ile daha fazla zaman geçiren ve eşleri çalışan babaların sayısının günümüzde arttığı ve daha mutlu oldukları görüldü.

Görüşülen babalardan yüzde 82’si aile hayatlarına daha uzun zaman ayırmak istediğini dile getirirken, okul çağında çocuğu olan babaların yüzde 43’ü, 5 yaş altında çocuğu olan babaların ise yüzde 21’i çocuklarının bakımı ile birebir ilgilendiklerini söylediler.

Araştırmayı yürüten uzmanlardan Dr. Caroline Gatrell, artık aile yapısının değiştiğini, babaların da çocukları ile zaman geçirmeyi ve daha yakın ilişkiler kurmayı istediklerini dile getirdi.

AA

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bertobat
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 19:40

onlarda mı kayunun ailesini örnek almışlar..................LOLLOLLOLLOLLOL

-------------
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 20:24
bak bu iyiydi işteLOL

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 20:36
benim kocam yapar bunu ben kidemlilere ispatli gösterdimLOLsonracigima bugun alisverisi yaptim ben giderken elinde bez supurge hem siliyor hem süpuruyordu bayiliyom ona benLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 23:33
e maşallah yasemin kocana benimki ev işi yapmaz ama tost yapar LOLLOLLOLLOLben hiç tost yapmamLOLLOLLOL

bide tuğşatı sallar ben kolay kolay sallamam TongueLOLLOLLOLçöpleri hep kocacım atar ben kaç senelik evliyim daha çöp atmadımLOLLOLLOLevde eşya yerini depiştirme olsa yardımı olur ama öyle ev süpüreyim işi olmaz ben kadınmıyım der ha bide ütü yapar sağolsunLOLLOLLOLLOLoda çok nadir ama ben yapamadığım zaman LOLLOLLOLLOLtuğşatta sağolsun babasından hiç ayrılmaz yoksa burda nasıl dururum benLOLLOLLOLLOL

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 23:35
benim kocamda çok iş yaparBig smileyasemininkinden geri kalmazLOLLOLsüpürür, mutfağı toplar, makinayı çalıştırır, ütü yaparLOLLOLha bi yer silme işini bilmez onuda alıştırmamışımLOLe hanımlar pc başında olunca napsın bizim kocalarLOLLOL

Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 23:39
kocaman bi masallah diyelim enistelereBig smile

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2010 Saat 23:55
sağolsun benim eşim de çok yardım eder bana.

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 00:26
benim ki çocuklara bakiyo vakdi olursa
hepsi bu $imdilik

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 02:03
ev işi yapmaz ama kızıma çok bakar.ben sabah yatarım o kızıyla ilgilenmek için kalkar ben öğlene kadar yatarımLOLyer değiştirilecek ne varsa o yapar tamir işlerine bayılırLOLçöpleri çoğunlukla o atar,daha ne olsunLOL

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 11:24
ben buraya heççç yazmayım yoksam kociş nazar alırLOLLOLLOLLOLsonram ne yaparım benConfusedConfusedConfused

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 12:08
benımkıde cam sıler süpürür ütüden anlamaz  Smile

-------------

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 14:33
çop atmak sayiliomuki :)
valla ben 5 kat çop indirememm kusura bakmasinOuch

çopu atar ( $i$e çopu; bez çopu diger çop olmak uzere 3 çe$it çop var , yakinda tirlatcak çop atmakdan :) )
ali$veri$i yukariya çikariyo bide

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Lilav
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 17:35
cocuklara bakar,
evi makine yapar arada
yeter bunada sükürLOL

-------------
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???

Mesajı Yazan: heryilmaz
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 18:16
vakti olsa yapacak ama
çoookkk para kazanması lazım LOLLOL
akşamdan akşama ancak bebelerle oynamaya yetiyor vakti

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: oĞuZuMM
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 08:50
ne çocuk ne ev...hiçbişi yapmaz benimki.ancak ligtvnin karşısına geçer ayaklarını uzatır futbol seyreder...haklı ama sürekli çalışıyor...ben de sürekli evdeyimm nasılsa hiç bir işim yokLOLLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 11:07
Orjinalini yazan: oĞuZuMM oĞuZuMM Yazdı:

ne çocuk ne ev...hiçbişi yapmaz benimki.ancak ligtvnin karşısına geçer ayaklarını uzatır futbol seyreder...haklı ama sürekli çalışıyor...ben de sürekli evdeyimm nasılsa hiç bir işim yokLOLLOLLOLLOL
aynen biz gibimLOL

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 11:23
benim eşim de en çok mutfağı sever, çöpleri hep o atar Approve
bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirir Approve
bulaşıkları tekrar içine koyar, mutfağı toparlar, tezgahı siler Approve
eline versem ev süpürmeyi de çok ister ama ben ona güvenemiyom Tongue köşeleri çekmiyo LOL çok işim olursa yada hasta olursam çeker ama Approve
kızımı oyalamak ister ama kızım anneci olduğu için onun yanında pek durmaz, kaçar Tongue
evin içinin tertemiz olmasını ister, ortalığı toplar hep Approve
yani eşim silmek ve yemek yapmak harici her şeyi yaparrrrr Approve ee daha ne olsun LOL LOL LOL

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 16:11
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

eline versem ev süpürmeyi de çok ister ama ben ona güvenemiyom Tongue köşeleri çekmiyo LOL çok işim olursa yada hasta olursam çeker ama Approve
kızımı oyalamak ister ama kızım anneci olduğu için onun yanında pek durmaz, kaçar Tongue
yani eşim silmek ve yemek yapmak harici her şeyi yaparrrrr Approve ee daha ne olsun LOL LOL LOL

kız daha ne olsun öpe öpe sulandı ortalık yeter LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLevde yapacak iş kalmamış ki sen de anca otur TongueLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLyıkmışsın herife ohhh keyif sende otur pc başına benle yazış telle konuş yine benleLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLApprove

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 16:13
Bende kıslandım vallaSmile

-------------

<

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 16:15
benim esim su an merdiven siliyor  Big smile

-------------

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 16:38
Oooo yasemin
Söyleme kız nazar değdircen adama

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 16:41
Benim eşimde çok yardımcı olur sağolsun..
Bizde de çöpler onun..
Asla yapmam dediği şeyler var cam silmek,ev süpürmek gibi..
Ama ben biliyorum ki hasta oluyum herşeyi yapar(cam silmak hariç)
İkimizde çalışırken çok yardımcı olurdu bana herişi beraber yapardık ama..Şuan evde olduğum için ona gerek kalmıyorrr

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 22:34
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

kız daha ne olsun öpe öpe sulandı ortalık yeter LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLevde yapacak iş kalmamış ki sen de anca otur TongueLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLyıkmışsın herife ohhh keyif sende otur pc başına benle yazış telle konuş yine benleLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLApprove

valla pek bi öpmüşüm dimi LOL LOL LOL ne utanmazııımmmmm Tongue LOLLOLLOL
maşallah diyim nazar değmesin. her işi yapar ama ben pc başındayken ve telle konuşurken aslaaaa LOL LOL LOL resmen kıskanıyo o zamanlarda, hiç bişey yapmaz LOL LOL LOL

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 22:35
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Bizde de çöpler onun..
İkimizde çalışırken çok yardımcı olurdu bana herişi beraber yapardık ama..Şuan evde olduğum için ona gerek kalmıyorrr

Benim eşim de hiç cam silmemişti, ramazandan sonra ben camları silerken çok kasıldı karnım, uzanamadığımı görünce dış cepheleri sildi LOL LOL LOL
LOL

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 23:51

valla pek bi öpmüşüm dimi LOL LOL LOL ne utanmazııımmmmm Tongue LOLLOLLOL
maşallah diyim nazar değmesin. her işi yapar ama ben pc başındayken ve telle konuşurken aslaaaa LOL LOL LOL resmen kıskanıyo o zamanlarda, hiç bişey yapmaz LOL LOL LOL

Oda güzel bacımLOLLOLLOLLOL pc yi kıskanıyo haLOLLOLLOL sende iş varken pc ye yaklaşma kocan işleri bitrince otur o zaman daha iyi iş biter sende kaygısız oturursunnnnnn LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 23:54

Bizde de çöpler onun..

Benim eşim de hiç cam silmemişti, ramazandan sonra ben camları silerken çok kasıldı karnım, uzanamadığımı görünce dış cepheleri sildi LOL LOL LOL
LOL

sen işin yolunu bulmuşsun kevserimLOLLOLLOLLOL benim eşim asla silmez ama tuğşata saatlerce bakar sallar uyutur bana da o yetiyo zate pc mutfakta iki bulaşık diziyorum makinaya iki foruma yazıyorum çaktırmadan LOLLOLLOLLOLLOLLOLtuğşatı çişe tutar ohhh bendeki rahatlık yok başka yerde bende yavaş yavaş sakin sakin yaparım işlerimi zaten beni biliyosun ben öyle kolay kolay beğenmem kendim yapacam illa TongueLOLLOLLOLLOLyapsada arkasından geçerim tekrar o zamanda çok yorulurum tuğşata bakmasıbeni mutlu ediyo LOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 23:59
bacım sen de bulmuşsun işin yolunu da çaktırmıyoon kocaya Tongue LOL LOL LOL
ayyy bu erkekler ne kadar saf bacım Embarrassed , ben erkek olsam höt höt bişey olurdum herhalde Tongue
Allah onları başımızdan eksik etmesin Nuke

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 00:02

bacım sen de bulmuşsun işin yolunu da çaktırmıyoon kocaya Tongue LOL LOL LOL
ayyy bu erkekler ne kadar saf bacım Embarrassed , ben erkek olsam höt höt bişey olurdum herhalde Tongue
Allah onları başımızdan eksik etmesin Nuke

valla öyleler bacım aminnnnnnnn Allah başımızdan eksik etmesinnnnnnNukevalla sorma bacım bende işin yolunu buldumPigLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 05:04
benim eşim evlendiğimizde çok ama çok dağınık biriydi
söyleye söyleye anca kıvama geldi dağıtmasın iş yapmasada olur diyorum benConfused
ama çöpleri döker
bilali wc tutar onunla ilgilenir
ağır kaldırılacaklar varsa yardım eder halı yıkıyorsam yardım eder
ben doğum yaptığımda çok iş yapmıştı hakkını yiyemem banyo duvarlarını bile silmişti
benim işim varsa alır çocuğu çıkarır gezdirir
yazın yıkar giydirir
kayunun babası kadar olmasada bilale baksın gerisini ben halletmeye çalışırım

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 14:52
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

benim esim su an merdiven siliyor  Big smile
iste merdivende cekemedim ama böyle cektim olaki yok artik diyen olur diyeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLdevamli yapar evimide süpurur bunun resimlerini kidemliler görmustuLOL
..............................................................
.............................................................
............................................................
..............................................................
.........................................................
.....................................................
....................................................
.................................................
.................................................
...............................................
.......................................
.......................................
.....................................
...................................
........................
..........................
..................

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 15:07

Oooo yasemin
Söyleme kız nazar değdircen adama
ne diyorsun ögretebilmismiyimLOLLOLLOLLOLLOLo yaparken dun bende forumdaydimLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 15:11
ohhh sen işin yolunu bulmuşsun bacım adam iş yapsın yasemin forumda cirit atsın ohhhhhhhhTongueLOLLOLLOLLOLLOLLOLbide resmini eklemiş adamcağızın LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 15:14
LOLmasalah de dilini isirLOLLOLLOLLOLLOLben merdinvende cekecekdim ama olmadi kizdi bunuda camdan cektimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLyapar benimki yalan yok ya ha simdik camlari silmis ben evde yokkenLOLLOLLOLLOLLOLLOLönce dun merdiveni supurdu el upurgesi oyle diyem onunla sonra merdineve makine acdi makine ile de supurdu camalr mamlar hep silmis dun mis gibi su an merdivenelrrrrrrrLOLLOLLOLLOLkapilarimizdaaaaaaaaLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 15:19

LOLmasalah de dilini isirLOLLOLLOLLOLLOLben merdinvende cekecekdim ama olmadi kizdi bunuda camdan cektimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLyapar benimki yalan yok ya ha simdik camlari silmis ben evde yokkenLOLLOLLOLLOLLOLLOLönce dun merdiveni supurdu el upurgesi oyle diyem onunla sonra merdineve makine acdi makine ile de supurdu camalr mamlar hep silmis dun mis gibi su an merdivenelrrrrrrrLOLLOLLOLLOLkapilarimizdaaaaaaaaLOLLOLLOLLOL

ohhhh maşallah o zaman enişteye bacım daha ne denirki senin yapacağın işleri yapmış bizde bayram temizliği diye öldük yorgunluktan TongueLOLLOLLOLLOLLOLevde temiz kapıda sende forumu temizleeeee yok öyle boş oturmakkkkkTongueLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 15:21

ohhhh maşallah o zaman enişteye bacım daha ne denirki senin yapacağın işleri yapmış bizde bayram temizliği diye öldük yorgunluktan TongueLOLLOLLOLLOLLOLevde temiz kapıda sende forumu temizleeeee yok öyle boş oturmakkkkkTongueLOLLOLLOLLOLLOL
LOLdun ben yaptim hakkimi yemen kocama yardim ediyom ben siz görminizLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2010 Saat 15:27

LOLdun ben yaptim hakkimi yemen kocama yardim ediyom ben siz görminizLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

kendinide resimle dicem ama yapma bacım ben korktum TongueLOLLOLLOLLOL
hadi bakalım öyle olsun

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat