Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boy için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26808
Tarih: 30 Kas 2025 Saat 07:21

Konu: boy için
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: boy için
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2010 Saat 16:21
Hocam yine ben.Oğlum 17 ayını doldurdu.ölçümlerde boy ile kilo orantısız gidiyor.13kg-82 cm.boy.biri 50 persentte.biri25 üstü.vit.1 yaş sonrası ihtiyaç yok demiştiniz.günlük 500ml.sütünü ,yumurtasını,meyvesini yiyor.boyu kısa mı olucakaba ve abisi uzun.bana çekmez heraldeBig smile..baskete mi başlasak neLOL..küük bi adam gibi.üzüleyimmi,moralimi düzelticek bilgiler verirseniz çok sevinicem.ellerinizdn öperim.saygılar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2010 Saat 10:04
82cm. zaten 21 aylık boyu.. 13kg. da 2 yaş, 3aylık kilosu.. Süt ağırlıklı besleyin, hamur işleri azalsın.

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2010 Saat 14:54
Saygılar hocam.hamur işi derken!zaten hala bulamaç yiyor.hamur işi ne mümkün.sabah kahvaltı,arada meyve salatası.uykudan uyanıyor etliyemek veya çorba,ikindide 2 danone akşam muhallebi,gece uyanırsa 150 cc.kadar da süt içiyor.bu beslenme hiç sekmiyor.yinede dengesiz bir beslenmemi acep.bazen abisine özenip yarım çikolata yiyor.bazen tuzlu çubuk veriyorum eline.abur-cuburumuz da bunlar yani.değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2010 Saat 10:02
Oranlar iyide, miktar çok anlaşılan. Bu şekilde devam edin, ekstra bir şey isterse, süt veya sütlü gıda (yoğurt gibi ) olsun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat