Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Eşinizin özellikleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26969
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 03:44

Konu: Eşinizin özellikleri
Mesajı Yazan: peperutka
Konu: Eşinizin özellikleri
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2010 Saat 16:45
Eşinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikler nelerdir, belirtiniz.

Ben başlıyorum; Sevdiğim özellik; sevdiğini her zaman söylemesede bunu belli etmesi
İyi kalpli olması
Sevmediği özellik ise; Bazen çok bencil, üşencek,  inat ederse bir şeyi 100 kere söyleyince yapar LOL

Ya sizler?

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Cevaplar:
Mesajı Yazan: seher_melis
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2010 Saat 19:13
sevdigim özellik;herşeye tamam demesi                                                        sevmedigim ise;sürekli yenilik istemesi(ev eşyalarımızın yerini her hafta degiştirmek beni yoruyor )

-------------
...herşey kızım için...

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2010 Saat 19:17
ne bilim yaa hangisini yazayım...sevsekte sevmesekte beraberiz işte..gittiğe yere kadar...

-------------

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2010 Saat 19:42
sevdiğim özellik uysaldır kolay kolay sinirlenmez...melektir melek LOLLOLLOLbana çok değer verir bunu her seferinde anlarımLOLLOLLOL
sevmediğim özellik ise bir hata yaptıysam yada bir söz söylediysem onu hiççç unutmaz ama karşılığında bişey yapmaz o ayrı şaka yollu takılır o kadar...bir de şu bilgisayara sinir olur ondan başka nazarım değimesin bişey yok bide anasının  karnından arabayla doğmuş arabasız bir yere gitmez LOLLOLLOL

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 14:27
Orjinalini yazan: emre emre Yazdı:

ne bilim yaa hangisini yazayım...sevsekte sevmesekte beraberiz işte..gittiğe yere kadar...
LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 22:43

ne cevap amaConfused

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 22:56
eşimmm saklı kutu ben acık sözlu olunca ona susmak dusuyo sanırım hıc dıle getırmez kendınıLOLLOLLOLanlayıslı yardımsever asabıLOLsınırlendımı 10 dk kaybol ortalıkta sonra gerı dön melekLOLama bılırım önce ben gelırım onun ıcınEmbarrassedcocuklardan sonra iyi adam vesselam

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 23:07
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

sevdiğim özellik uysaldır kolay kolay sinirlenmez...melektir melek LOLLOLLOLbana çok değer verir bunu her seferinde anlarımLOLLOLLOL
sevmediğim özellik ise bir hata yaptıysam yada bir söz söylediysem onu hiççç unutmaz ama karşılığında bişey yapmaz o ayrı şaka yollu takılır o kadar...bir de şu bilgisayara sinir olur ondan başka nazarım değimesin bişey yok bide anasının  karnından arabayla doğmuş arabasız bir yere gitmez LOLLOLLOL

bi  kanatları yok bunların... StarStarayşegül benim eşimde öyle arabasız fırına bile gitmez...CoolCoolCoolCool

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 23:33
ahhh ahhh ne olacak bunlarla halimiz aman iyi olsunlarda tek arabayla gitsinler heryereeeLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 23:43
bide arabamız olsa hadi neyse dicem yani... CoolCoolCool

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2010 Saat 23:44

bide arabamız olsa hadi neyse dicem yani... CoolCoolCool

olur inşallah bacım oda olur Big smile

-------------

Mesajı Yazan: ELa-m
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 14:23
e$im çok yardIm severdir...ba$kada özeligi yok nasil görememi$im bilemiyorumDead

-------------
E$e v kIzI eLa

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 09:20
eşimin sevdiğim özellikleri; anlayışlı ,sabırlı, ev işlerinde yardımcı,dürüst,iyi niyetliLOLLOLLOL
sevmediğim tek özelliği birazcık inatçıConfused 

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat